Japonsko podjetje išče dobavitelje specifičnih zdravil in medicinskih naprav

Japonsko podjetje išče dobavitelje specifičnih zdravil in medicinskih naprav

07. 12. 2021

Vir in informacije: Enterprise Europe Network, 7. 12. 2021, https://een.si/

Uveljavljeno japonsko farmacevtsko podjetje se že vrsto desetletij ukvarja z razvojem zdravil in medicinskih naprav ter pripomočkov na področju kirurgije, regenerativne medicine in podobno.

Za sodelovanje iščejo podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo na trgu Amerike in Evropske unije odobrenih medicinskih pripomočkov kot so senzorji ali naprave za analizo urina in potu, odobreno ali drugo že klinično preizkušeno zdravilo za odpoved jeter oziroma ledvic, bolezni izločanja, presnovne bolezni in sarkopenijo.

V primeru razvoja zadevnih rešitev bodo sklenili licenčni sporazum, v primeru prodaje pa komercialni sporazum oziroma sporazum o distribuciji. Za prodajo želijo možnost ekskluzivne prodaje na japonskem trgu.

Če bi vas navezava stika z japonskim podjetjem zanimala, lahko vaš interes posredujete na e-naslov: tehnologije@ijs.si s kratko predstavitvijo vašega podjetja, ki jo bodo posredovali partnerski organizaciji poslovne mreže Enterprise Europe Network za nadaljnje obveščanje njihovega podjetja.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj