Brezplačni spletni seminar - »Uporaba vitkih metod podjetništva v praksi«

Brezplačni spletni seminar - »Uporaba vitkih metod podjetništva v praksi«

22. 06. 2021

Datum: 24. junij 2021, od 14.00 do 18.00 ure

Kraj: na spletu

Vitko podjetništvo (angl. Lean start up) je nov pristop k razvijanju poslovnega modela, ki ga danes uporabljajo, ne samo mlada (start up) podjetja, pač pa tudi vse več inovativnih in hitro rastočih podjetij po svetu.

Vitko podjetništvo ponuja specifičen pristop do ustanavljanja in vodenja startup podjetij ter hitrejši način za dostavo željenega produkta v roke strank. Uči nas, »kako voziti startup, kako zavijati, kdaj se obrniti in kdaj peljati naprej po isti poti ter kako rasti s polno hitrostjo«.

Preveč startupov začne z idejo, za katero mislijo, da si jo kupci želijo. Porabijo mesece, ali celo leta, za razvoj perfektnega produkta, ki ga nikoli, dokler ni dokončno razvit, ne pokažejo potencialni stranki. Ko ne dosežejo niti »early addopter-jev«, je ponavadi krivo ravno to, da niso nikoli prej govorili s potencialnimi strankami in preverili ali je produkt za njih sploh zanimiv.

Vitko podjetništvo je metodologija, ki strmi k neprestanemu testiranju ideje, v tako imenovani »build - measure - learn« zanki. Vitko podjetništvo predstavlja osnovno znanje, ki ga potrebujete, da bi bili učinkoviti in pripravili sebe v »mindset« za inoviranje.

Delavnico bo vodil serijski podjetnik Dean Habuš, ki je bil leta 2020 izbran med Top 5 Young Potential of the Year s strani AmCham.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj