Brezplačna delavnica - »Kako pridobiti kupce?« - 2. del, Sežana

Brezplačna delavnica - »Kako pridobiti kupce?« - 2. del, Sežana

01. 06. 2021

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 2. junij 2021, od 8.30 do 10.45 ure

Kraj: Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana

Kaj lahko v danih razmerah storimo sami? Kako se prilagoditi potrebam strank? Kje so neizkoriščene priložnosti?

Živimo v negotovem času, ki od podjetnikov zahteva fleksibilnost, hitro odzivnost in hitro prilagajanje razmeram na trgu. Življenjske navade in potrebe kupcev so se spremenile.

Tisto, kar je delovalo v preteklosti, ni nujno, da deluje tudi v novih razmerah. Spremembe v trženju izdelkov in storitev so zato nujne: nič se namreč ne spremeni, če se ne spremenimo mi: če ne spremenimo svojega razmišljanja in delovanja.

Izziv: Kaj lahko v danih razmerah storimo sami? Kako se prilagoditi potrebam strank? Kje so neizkoriščene priložnosti?

Na delavnici vam bodo odgovorili na naslednja vprašanja:

  • Kdo so vaše stranke in kdo ne? Kakšen potrebe imajo?
  • Kje jih najti? Kako pritegniti njihovo pozornost?
  • Kako oblikovati privlačno ponudbo?
  • Kako jih obdržati in negovati odnose z njimi?

Predavateljica: Maja Golob je svetovalka za marketing in komuniciranje, mednarodno akreditirana poslovna coachinja vodij in teamov (EMCC ITCA), certificirana jungovska coachinja (ICF), avtorica knjig ter številnih člankov o marketingu, prodaji, vodenju, osebni in poslovni rasti. Po diplomi na Ekonomski fakulteti v Ljubljani (smer: mednarodni ekonomski odnosi) je izkušnje z vodenjem deset let pridobivala v korporativnem svetu, kjer je kot direktorica marketinga vodila in usklajevala ekipe v 11 državah. Od leta 2002 s partnerjem vodita Spago, družbo za komuniciranje, ki ji zaupajo najuglednejša slovenska podjetja.

Delavnica je praktično naravnana. Vsebina je prilagojena profilu in potrebam udeležencev (vinarji, kmečki turizmi, turistične kmetije, proizvajalci lokalnih izdelkov. Poleg teoretičnega dela vključuje prikaz praktičnih primerov, s katerimi se udeleženci lahko identificirajo, pridobljene napotke pa lahko takoj preizkusijo in uporabijo v praksi.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj