Virtualni B2B sestanki med slovenskimi podjetji in potencialnimi kupci iz Italije s področja hrane in pijače

Virtualni B2B sestanki med slovenskimi podjetji in potencialnimi kupci iz Italije s področja hrane in pijače

20. 04. 2021

Datum: 25. maj 2021, ob 9.30 uri

Kraj: na spletu

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira spletni dogodek s področja hrane in pijače s pričetkom 25. maja 2021 ob 9.30 uri. Predstavitvi sektorja in podjetij, bodo sledili virtualni b2b sestanki med slovenskimi podjetji in potencialnimi kupci iz Italije.

Spletni dogodek je namenjen vsem slovenskim inovativnim proizvajalcem hrane in pijače, ki želijo najti in vzpostaviti kontakte s potencialnimi italijanskimi poslovnimi partnerji, tako agenti, distributerji, trgovskimi podjetji ter predstavniki Ho.Re.Ca.

Za slovenska podjetja bodo on-line b2b sestanki z italijanskimi partnerji organizirani po v naprej pripravljenih urnikih.

Da bi k sodelovanju pritegnili več in boljše italijanske partnerje, sestanki ne bodo skoncentrirani na en dan, ampak bo časovni pas razpotegnjen  v okviru delovnih dni med 25. majem in vključno 1. junijem 2021.

Uvodoma bo dr. Tatjana Zagorc, direktorica Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij, predstavila področje hrane in pijače v Sloveniji, sledile jim bodo kratke predstavitve sodelujočih slovenskih podjetij.

Sledili bodo b2b sestanki po vnaprej pripravljenem urniku. Vsi udeleženci bodo imeli zagotovljenih najmanj 5 sestankov.

Vsako prijavljeno podjetje bo imelo svojo virtualno stojnico, ki bo omogočala predstavitev posameznega podjetja (katalogi, kontakti, profil podjetja) ter link za on-line sestanke.

Večino stroškov udeležbe na virtualnem dogodku in organizacijo b2b sestankov z italijanskimi poslovni partnerji krije SPIRIT Slovenija. Posamezno podjetje, ki se bo dogodka udeležilo, krije le del stroškov, in sicer 200 EUR.

Udeleženci dogodka bodo račun za udeležbo prejeli direktno s strani organizatorja Agent 321.

Prijava: Ker je število udeležencev omejeno, vas prosimo, da svoj interes za udeležbo potrdite čim prej, in sicer tako, da v italijanskem ali angleškem jeziku izpolnite spletno prijavnico, ki se nahaja na tej povezavi. Zadnji rok za prijavo je 26.4.2021. Po opravljeni prijavi boste prejeli nadaljnje informacije kam in na kakšen način posredovati vaše promocijske materiale.

Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da se udeležite virtualnega dogodka, in izkoristite priložnost za navezavo novih poslovnih stikov z italijanskimi partnerji.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Tina Lukan, Tel: (01) 5309-826, e-naslov: tina.lukan@spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj