Brezplačna Pegasusova virtualna okrogla miza - »PASTI IN PRILOŽNOSTI nePOVRATNIH SREDSTEV«

Brezplačna Pegasusova virtualna okrogla miza - »PASTI IN PRILOŽNOSTI nePOVRATNIH SREDSTEV«

20. 04. 2021

Datum: 21. april 2021, od 10.00 do 12.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Zakaj slovenska podjetja ne izkoristijo vseh priložnosti za pridobitev projektnega sofinanciranja? Nam primanjkuje znanja, poguma, ali zgolj trezne presoje, kakšni projekti so primerni za prijavo na razpise?

Odgovor na takšna vprašanja bodo tokrat razpisovalci, svetovalna podjetja in prijavitelji iskali za Pegasusovo virtualno okroglo mizo.

Da bi prišli zadevi do dna, ob tem pa seveda niso pozabili na odlične priložnosti, ki jih prinaša nova finančna perspektiva 2021-2027, bodo z vami predstavniki: 

  • razpisovalcev: SPIRIT SLOVENIJA (Alenka Hren),
  • svetovalnih podjetij: TIKOPRO d.o.o. (Kristina Kočet Hudrap),
  • prijaviteljev: BIOSISTEMIKA d.o.o (Mirjana Oblak). 

Alenka Hren bo skozi oči razpisovalcev osvetlila kdaj in kako je za podjetje najbolj primerno, da išče dodatne vire financiranja na javnih razpisih, da z njimi uresniči projektne in strateške cilje podjetja. Na primeru razpisa bo osvetlila pasti, priložnosti in odgovornost prijaviteljev, svetovalnih inštitucij in razpisovalcev, razpisnih komisij ter skrbnikov pogodb.

Kristina Kočet Hudrap bo kot predstavnica svetovalnih podjetij spregovorila o tem, s čim se ob pripravi vlog za njihove stranke soočajo, kje naletijo na največje izzive in kako jih lahko s skupnimi močmi presežemo. Poleg tega bo predstavila trenutno aktualne nacionalne in evropske razpise in osvetlila odgovornost podjetij za skrbno presojo podjetniških idej, ki so primerne za financiranje z nepovratnimi sredstvi. 

Mirjana Oblak - vodja projektne pisarne v podjetju Biosistemika d.o.o, kateremu se je uspelo med 4.200 podjetij prebiti do evropskih milijonov. Čemu pripisuje njihov uspeh, bo z vami delila na Pegasusovi virtualni okrogli mizi.

Okroglo mizo bosta moderirala dr. Robert Ličen in mag. Suzana Zupanc. 

Vabljeni 21. aprila 2021, med 10.00 in 12.00 uro na ZOOM in iz prve roke boste izvedeli vse o priložnostih za financiranje vaših projektov.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj