Brezplačni spletni seminar - »Učinkovita komunikacija v podjetništvu«

Brezplačni spletni seminar - »Učinkovita komunikacija v podjetništvu«

30. 03. 2021

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 31. marec 2021, od 13.00 do 15.00 ure

Kraj: na spletu

Učinkovita komunikacija je pot do uspeha v podjetništvu. Podjetniki ste hkrati v vlogi prodajalcev, skrbnikov ključnih kupcev, agentov “klicnega centra”, razvijalcev, sodelavcev, vodij in nenazadnje tudi kupcev. V vseh vlogah je izjemnega pomena učinkovita in vplivna komunikacija.

Tematika seminarja:

V seminarskem delu spletnega seminarja vam bodo predstavili spoznanja uporabne kognitivne znanosti, ki jih lahko uporabimo za komunikacijo. V delavniškem delu pa boste spoznali temeljno tehniko učinkovitega sporočanja strukturirano sporočilo, ki jo boste po delavnici uporabljali v pisni in ustni komunikaciji do strank, sodelavcev in poslovnih partnerjev.

Predavatelj: Jan Kovačič, organizacijski psiholog, senior svetovalec

Jan je idejni vodja projektov in tima uporabna psihologija. Je specialist za razvoj osebnostnih potencialov, ki pri svojem delu zasleduje moto »Dobrim pomagam biti še boljši.« Največkrat se pojavi v vlogi coacha in izobraževalnega trenerja na teme povezane z emocionalno inteligentnostjo, medosebnimi odnosi, transakcijsko analizo, učinkovito komunikacijo in vodenjem. Trenutno je doktorski študent iz področja psihologije osebnosti na Univerzi v Ljubljani. Poleg univerzitetnega študija psihologije je zaključil tudi specialistični študij psihoterapije transakcijske analize na IPSA inštitutu. Kot coach je vključen v stalno supervizijo pri certificiranem supervizorju iz organizacijske transakcijske analize iz Nizozemske. S tem skrbimo za stalen strokovni razvoj, da smo vedno lahko na voljo našim poslovnim partnerjem.

V zadnjih treh letih je vodil več kot 300 izobraževalnih dogodkov in sodeloval s približno 1500 udeleženci, ki so se udeležili različnih treningov in delavnic. Poleg vseh izkušenj najbolj ceni priložnost, da se vedno znova uči tudi od udeležencev in s tem bogati svoje izkušnje.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj