Brezplačni spletni seminar - »Investicijske priložnosti za START-UPE in podjetja v Koroški regiji (predstavitev portala SPIRIT Slovenija - Invest Slovenia (SPOT IP)«

Brezplačni spletni seminar - »Investicijske priložnosti za START-UPE in podjetja v Koroški regiji (predstavitev portala SPIRIT Slovenija - Invest Slovenia (SPOT IP)«

09. 03. 2021

Datum: 11. marec 2021, od 10.00 do 11.00 ure

Kraj: na spletu preko platforme ZOOM

Vabljeni na brezplačni spletni seminar z naslovom: »Investicijske priložnosti za START-UPE in podjetja v Koroški regiji (predstavitev portala SPIRIT Slovenija - Invest Slovenia (SPOT IP)«, ki bo potekal 11. marca 2021, od 10.00 do 11.00 ure preko platforme ZOOM.

RRA Koroška že od leta 2016 dalje izvaja aktivnosti na področju identificiranja in promocije investicijskih priložnosti v Koroški regiji. Njihov cilj je vpisati Koroško med investicijsko zanimive destinacije in privabiti k investiranju tako domače kot tuje vlagatelje.

Aktivnosti so pričeli izvajati z identifikacijo investicijskih priložnosti v regiji, kjer so največ interesa prepoznali na področju turizma, poslovnih nepremičnin in novih produktov. Kot nosilce investicijskih priložnosti vključujejo vse - od mikro do malih podjetnikov, do lokalnih skupnosti in posameznikov.

Za namene predstavitve investicijskih priložnosti so se udeleževali različnih dogodkov, kot so bili Invest in Slovenia v Luxembourgu, Expo Real v Münchnu, Investicijska konferenca v Londonu, Investicijske priložnosti Podravja v Ljubljani, bili pa smo tudi soorganizator dogodka ESIC v Mariboru.  

Nosilcem investicijskih priložnosti tako nudijo pomoč pri iskanju investitorjev, investitorjem pa iskanje priložnosti v Koroški regiji.  

Od lanskega leta dalje v sodelovanju z javno agencijo SPIRIT Slovenija in regionalnega skrbništva investicijske predloge v Sloveniji predstavljajo tudi preko skupne spletne platforme za privabljanje domačih in tujih vlagateljev: https://investslovenia.spiritslovenia.eu/.

Program spletnega seminarja 

Namen spletnega seminarja je predstavitev spletnega portala SPOT IP, v katerega se vpisujejo investicijski predlogi v Sloveniji in preko katerega se izvaja tudi skupna promocija. 

Spletni seminar je namenjen vsem nosilcem investicijskih priložnosti, še posebej podjetjem, ki iščejo sovlagatelje za razvoj novih produktov, storitev in širitev poslovanja.  

V okviru spletnega seminarja boste spoznali:

  • Kakšno pomoč lahko koristite za promocijo investicijskih priložnosti, 
  • Kako poteka promocija in iskanje vlagateljev preko spletne platforme Invest Slovenija (SPOT-IP) - skupne spletne platforme za privabljanje domačih in tujih vlagateljev
  • Kaj zajema predstavitev investicijskega predloga preko skupne spletne platforme in katere podatke si moramo v prvi fazi pripraviti (praktični primer)?

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj