Brezplačna spletna delavnica - »Komunikacija v timu«

Brezplačna spletna delavnica - »Komunikacija v timu«

02. 03. 2021

Datum: 11. marec 2021, od 12.00 do 14.30 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Delavnica je namenjena podjetnikom, potencialnim podjetnikom ter drugim, ki jih zanima to področje.

Delavnica je namenjena članom delovnega tima, ki se pri svojem delu srečujejo predvsem z zapletenimi odnosnimi in komunikacijskimi preprekami, kateri v delovno okolje vnašajo slabo voljo in so posledično povzročitelji slabe klime na katero največkrat nimajo vpliva niti vodje. 

Slabi odnosi v timu so pogosto razlog za nižjo delovno storilnost, nazadovanje razvoja, globoke osebne zamere in nenazadnje večkratne ali dolgotrajne bolniške odsotnosti zaposlenih.

Namenjena je tudi vodstvenim delavcem, ki se pri svojem delu srečujejo z različnimi preprekami, katere so plod zavračanja sodelavcev in se jim postavljajo na pot ter jim jemljejo velik del moči in energije, ki bi jo bilo potrebno usmeriti v delo in razvoj.

Vsak vodja pri svojem delu pride do trenutka, ko si zastavi vprašanja »Ali je vredno? Naj nadaljujem ali pustim vse skupaj?«.

Kaj lahko sami naredimo, da se bomo med sodelavci počutili bolje, saj vendar tretjino dneva preživimo z njimi in kaj lahko sami prispevamo k temu, da bomo postali »dobra ekipa«, so vprašanja, ki si jih ne zastavljamo pogosto. Največkrat svoj prst usmerimo v nekoga drugega in s tem pozabljamo, da so trije prsti usmerjeni nazaj k nam samim.

Odgovore na ta vprašanja in prikaz orodij ter strategij za pristnejše in kvalitetnejše medsebojne odnose tako v timu, kot do svojih podrejenih in nadrejenih, vam bo ponudila delavnica, ki temelji na dejanskih situacijah iz delovnih timov, ki so zmogli in jim je uspelo ustvariti zavidanja vredne delovne time in rezultate.

IzvajalkaVioleta Potočnik Krajnc, univerzitetna diplomirana socialna delavka, sistemska terapevtka, samostojna svetovalka in supervizorka z dvajsetletnimi delovnimi izkušnjami in pridobljenim certifikatom TA 101 ter certifikatom NLP Praktik.

Delavnica je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj