Brezplačni spletni poslovni klepet - »Business Talk« 2021/2

Brezplačni spletni poslovni klepet - »Business Talk« 2021/2

12. 01. 2021

Datum: 26. januar 2021, od 14.00 do 15.00 ure

Kraj:  na spletu preko aplikacije ZOOM

V Centru za mednarodno poslovanje so pripravili serijo virtualnih poslovnih klepetov pod imenom Business Talks, ki se bodo odvijali v torkih ob 14. uri. 

V drugi letošnji ediciji Business Talks bo gost Barry I. Matherly, predsednik uprave in izvršni direktor podjetja Hickey Global v New Yorku, v ZDA. Podjetje s celovitimi storitvami svetovanja za gospodarski razvoj podpira zasebne, javne in neprofitne organizacije po vsem svetu.

Barry I. Matherly je v svoji 25-letni karieri pomagal skupnostim k uspehu z ustvarjanjem priložnosti za nove naložbe in rast delovnih mest. Je nekdanji predsednik Mednarodnega sveta za gospodarski razvoj (IEDC), največjega tovrstnega združenja na svetu, pomočnik dekana in inštruktor na Inštitutu za gospodarski razvoj Univerze v Oklahomi. Poleg tega je član Svetovalnega sveta za naložbe Ministrstva za trgovino ZDA.

Pogovor z gostom bo trajal 50 minut in bo potekal v angleškem jeziku. Če želite spremljati navedeno virtualno srečanje, se prijavite preko spletne prijavnice. Vsem prijavljenim udeležencem bodo poslali ZOOM povezavo en dan pred dogodkom.

Udeležba je brezplačna.

Na lanskih Business Talks so se pestri publiki iz vseh koncev sveta predstavili številni zanimivi gosti. Njihova imena in ozadja najdete na BusinessTalks.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj