Javni poziv za vključitev v podjetniški Inkubator Sežana

Javni poziv za vključitev v podjetniški Inkubator Sežana

01. 12. 2020

Vir in informacije: Inkubator d.o.o. Sežana, 18. 11. 2020, https://inkubator.si/

Podjetniški inkubator Sežana vabi vse zainteresirane bodoče podjetnike, nove podjetnike in podjetja, da postanejo člani stimulativnega podjetniškega okolja in z našo pomočjo razvijajo inovativne podjetniške ideje.

V podjetniškem inkubatorju Sežana nudijo brezplačne podjetniške delavnice in izobraževanja, pomoč izkušenega osebja pri namestitvi in razvoju podjetniške ideje, trimesečno brezplačno uporabo delovnega mesta v coworking prostoru ter kasnejši ugoden najem poslovnih prostorov, mreženje z več kot petdesetimi podjetji.

Prijavijo se lahko potencialni podjetniki (posamezniki ali skupine z razvito poslovno idejo) in mlada podjetja, organizirana kot gospodarske družbe ali samostojni podjetniki, katerih starost praviloma ne presega 3 let. Prednost imajo posamezniki, skupine ali podjetja, ki razvijajo, proizvajajo in tržijo inovativne izdelke ali storitve.

Vlogo za vključitev lahko oddate do 31. decembra 2020.

Dodatne informacije in prijave

Aktivnosti Inkubatorja Sežana v okviru operacije SIO-INKSEŽANA-2020-22 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj