Brezplačni spletni dogodek - »ONLINE AKADEMIJA INOVATIVNOSTI - MODUL 2: Ustvarjalci in uničevalci ustvarjalne in inovacijske miselnosti v podjetjih«

Brezplačni spletni dogodek - »ONLINE AKADEMIJA INOVATIVNOSTI - MODUL 2: Ustvarjalci in uničevalci ustvarjalne in inovacijske miselnosti v podjetjih«

10. 11. 2020

Datum: 17. november 2020, ob 14. uri

Kraj: online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Že od malih nog nas učijo kaj je prav in kaj ne, kako se moramo vesti, kaj moramo narediti. Nikoli nas niso spodbujali, da nekaj spremenimo, da se domislimo nečesa novega. In to je tisto kar večino podjetij počne ali ne daje možnosti, da lahko vsak zaposleni, ne samo podjetnik, z ustvarjalnim razmišljanjem pripomore k razvoju močnega in stabilnega podjetja. Ustvarjalnost v podjetništvu pa ni proces, ki nastane sam po sebi,. Nekdo ga mora spodbuditi, od nekoga izvirati. Ti procesi se dogajajo med ljudmi, ki vstopajo v določene odnose, ki imajo določene navade, se na določen način vedejo. Prihaja do mešanja različnih miselnih tokov, mišljenj, pristopov k reševanju problemov, načinov kako do idej, drugačnih videnj prihodnosti.

Česa se boste naučili:

  • Spoznali boste uničevalce ustvarjalne in inovacijske miselnosti v podjetjih.
  • Postavili boste temelje v prihodnost usmerjenega podjetja.
  • Ovrgli boste tradicionalno razmišljanje in uvedli v podjetju vzdušje, ki bo zaposlene navdihovalo, da z idejami in novimi rešitvami poženejo kolesje uspeha.

Srečanje bo oplemeniteno z delavnico na aktualno temo.

Predavatelj: doc. dr. Andrej Pompe - svojo profesionalno pot je začel kot tržni raziskovalec in vodja sejemske dejavnosti v podjetju Iskra. Za tem ga je za kratek čas je odneslo v svet oglaševanja, kjer je svojo kariero začel kot direktor projektov v oglaševalski agenciji Studio Marketing, kasneje pa tudi kot marketinški direktor v računalniškem podjetju Hermes Plus. Leta 1991 je skupaj s partnerjema ustanovil agencijo za tržne komunikacije Formitas BBDO, kjer je dobro desetletje opravljal delo kreativnega direktorja. V zadnjih letih v Formitasu deluje kot svetovalec za strateška komunikacijska vprašanja. Je direktor in idejno-vsebinski vodja mednarodne poslovne šole BrandBusinessSchool ter predavatelj na GEA College - Fakulteti za podjetništvo in Centru višjih šol. Leta 2004 je kreiral in skupaj s sodelavci izvedel prvi študij brandinga v Sloveniji, veliko študij s področja trženja in brandinga pa je strnil tudi v strokovne ter znanstvene članke in knjige. Leta 2014 je doktoriral na temo Znamke mesta. Kot predavatelj se redno udeležuje različnih okroglih miz, predavanj in simpozijev, sodeluje pa tudi v strokovnih komisijah in žirijah. V Formitasu, katerega solastnik je, je nastala tržno-komunikacijska akcija desetletja:  Štartaj Slovenija. Svojo ustvarjalnost pa rad izraža tudi skozi glasbo.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: inkubator@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj