Brezplačna izmenjava dobrih praks med mladimi in uspešnimi podjetniki - »GO 4 POSEL«, Šempas

Brezplačna izmenjava dobrih praks med mladimi in uspešnimi podjetniki - »GO 4 POSEL«, Šempas

29. 09. 2020

Datum: 30. september 2020, od 16.30 do 19.00 ure

Kraj: kamp Lijak, Ozeljan 6a, Šempas

Imaš idejo? Imaš posel? Se trudiš prodreti z inovativnim izdelkom, novo storitvijo ali pa le na nov način 'peljati' obstoječe podjetje? Iščeš navdih za svojo poslovno idejo? Si mlad ali mlad po srcu?

Nisi sam! Mlada energija, uspešne zgodbe in dobre ideje bodo med vami krožile na izmenjavi dobrih praks med mladimi in uspešnimi podjetniki, kjer bodo vidni in prodorni mladi podjetniki predstavili svojo poslovno pot od dobre ideje do uspešnega podjetja.

Z vami bodo Seni Pegan iz podjetja Beer Pro distrubution d.o.o., Mark Kodrič iz podjetja Evitas Shop d.o.o. in Matjaž Komel iz podjetja Kibbon d.o.o. in Aleksander Mladovan iz kampa Lijak.

Več

Dogodek bo povezovala Martina Arčon.

Udeležba je brezplačna. Dogodek je organiziran v okviru projekta SPOT.

Prijave: Prijave sprejemajo na e-naslovu: karmen.budin@ozs.si ali preko spletne prijavnice. Zaradi trenutnih razmer si pridružujejo pravico omejiti število udeležencev, v primeru sprejetja novih priporočil NIJZ, ki bi otežila izvedbo dogodka, pa dogodek odpovedati.

Dodatne informacije: OOZ Nova Gorica, Kontaktna oseba: Karmen Budin, Tel: (05) 330 66 90.

Projekt SPOT je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo: www.mgrt.gov.si ter SPIRIT Slovenija, javna agencija: www.spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj