Poslovanje z Republiko Zambijo

Poslovanje z Republiko Zambijo

22. 09. 2020

Vir in informacije: www.izvoznookno.si, 14. 9. 2020

Slovenski poslovni klub Zambija vabi na seminar in informativno predstavitev načina poslovanja in priložnosti na zambijskem trgu POSLOVANJE Z REPUBLIKO ZAMBIJO, ki bo v četrtek, 1. oktobra 2020, ob 15. uri v poslovni stavbi ICPE, Dunajska cesta 104, Ljubljana, mala konferenčna dvorana v 1. nadstropju.

Dogodek je namenjen slovenskim poslovnežem, saj sodelujoče zambijsko podjetje prihaja v Slovenijo z namenom iskanja različnih oblik trgovinskega in poslovnega sodelovanja z zainteresiranimi slovenskimi podjetji.

Dogodek je namenjen tudi razpravi o aktualnih razmerah na tem trgu glede vpliva epidemije COVID-19. Na dogodku boste lahko izmenjali vprašanja, odgovore, mnenja in pobude ki jih prinašajo same trenutne razmere.

Program:

15:00 - 15:30

Damjan Zonta, predsednik Slovenskega poslovnega kluba, predstavitev trenutnih razmer v letalskem transportu med Slovenijo in Zambijo, tako potniškem kot tovornem. Trenutni ukrepi pri samem vstopu v Zambijo zaradi epidemije.

15:30 - 16:00

Suzy Millapo, podjetnica iz republike Zambije, ki se ukvarja s poslovnim svetovanjem in raziskavo trgov, tržno analizo trga. Predstavitev podjetja, trenutnih poslovnih priložnosti v Zambiji in načrti zambijske vlade za okrevanje po epidemiji.

16:35 - 

B2B poslovna srečanja

Prijava: Prosijo vas, da svojo udeležbo potrdite po e-mailu na info@slo-zambia.com.

Elektronski dokumentu:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj