Brezplačni spletni seminar - »Poročilni vidik projektnega poslovanja (uspešnost projektov v podjetju)«

Brezplačni spletni seminar - »Poročilni vidik projektnega poslovanja (uspešnost projektov v podjetju)«

22. 09. 2020

Datum: 29. september 2020

Kraj: na spletu

Na brezplačnem spletnem seminarju vam bodo prikazali delovanje skozi fiktivni scenarij analize podjetja, ki svoje aktivnosti spremlja projektno.

Še nekaj let nazaj je veljalo, da svoje delo vodijo projektno le gradbinci in informatiki, vendar so nenehne spremembe v zadnjih letih narekovale, da so vodilna podjetja tista, ki se znajo hitro prilagoditi spremembam, tako iz organizacijskega kot iz procesnega vidika.

Vse spremembe so v projektno vodenih podjetjih takoj vidne, saj projekti nudijo takojšen vpogled v njegovo trenutno stanje, le to pa je omogočeno preko poročilnega sistema, ki temelji na kvalitetnem ERP.

ERP je središče delovanja vsakega podjetja, je ogromna zbirka podatkov, s pomočjo katerih prava, sodobna analitična orodja omogočajo, da ima vodstvo prave in ažurne informacije na voljo takoj. Te so na voljo z enim klikom, na osnovi ključnih kazalnikov poslovanja ter sprotnega spremljanja poslovanja in primerjave z zastavljenimi cilji. Pogled od vrha razkriva splošno kondicijo podjetja, analize podrobnosti pa uspešnost njegovih delov.

Prijava: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj