5. MPIK Natečaj za najboljše poslovne ideje

5. MPIK Natečaj za najboljše poslovne ideje

21. 07. 2020

Vir in informacije: RRA Koroška d.o.o., Dravograd, 6. 7. 2020, www.rra-koroska.si

Z MPIK Natečajem želijo v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Koroška (MPIK) poiskati posameznike/ce in ekipe, ki imajo inovativne in tržno zanimive poslovne ideje. Predvsem pa strast do tega, da ideje tudi uresničijo!

Pri tem ni pomembno, ali imaš idejo zaenkrat samo še "v glavi" ali pa jo že dejansko uresničuješ. Prijava je omogočena tako potencialnim podjetnikom kot tudi podjetjem, ustanovljenim po 1. 1. 2019. 

Končni cilj je nastanek novih podjetij ter njihova rast in razvoj. Ob tem pa krepitev podjetniške kulture, ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti.

Zakaj se prijaviti?

  • s prijavo se ti odpira možnost, da dobiš celovito podporo pri uspešni realizaciji poslovne idejein sicer preko MPIK mentorskega / svetovalnega programa, MPIK podjetniške šole (pridobitev ključnih poslovnih veščin in znanj) ter ostalih podpornih storitev v okviru MPIK,
  • na voljo so ti zelo bogate praktične nagrade v vrednosti več kot 18.000 €,
  • preko ocenjevanja ideje s strani izkušenih strokovnjakov boš dobil izvrstne povratne informacije in napotke za njeno nadgradnjo,
  • najboljši prijavitelji bodo deležni promocije preko medijskih prispevkov, člankov ter drugih kanalov,
  • prijava na MPIK Natečaj je izvrstna odskočna deska za prijavo na razpis P2 Slovenskega podjetniškega sklada, ki omogoča subvencije do 54.000 € na podjetje.

Sodelovanje na pozivu je brezplačno.

Rok za oddajo prijav je 30. september 2020, do 24. ure.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj