Brezplačni dogodek - »Z računalnikom enostavno do e-poslovanja«, Koper

Brezplačni dogodek - »Z računalnikom enostavno do e-poslovanja«, Koper

05. 11. 2019

Datum: 6. november 2019, ob 17.45 uri

Kraj: Ljudska univerza Koper

Omogočiti vam želijo, da si pridobite ali posodobite spretnosti za hitrejše in bolj učinkovito delo pri e-poslovanju, ter pri odločanju v poslovnem in osebnem življenju, samostojno uporabljate najbolj uporabne spletne strani, portale in orodja, ki vam bodo prihranili veliko časa.

Postopno in na enostaven način se boste na praktičnih primerih naučili uporabljati elektronsko pošto, seznanili se boste z varnostjo na spletu, naučili se boste upravljati z digitalnim potrdilom ter spoznali uporabnost le-tega pri delu in vsakdanjem življenju. Seznanili se boste z nekaterimi uporabnimi spletnimi stranmi, kot so e-uprava, e-davki, eprostor, Ajpes itd. Spoznali boste najbolj uporabno mini blagajno. Naučili se boste uporabe le-te na računalniku, tablici in pametnem telefonu.  Seznanili se boste z uporabnimi portali za enostavno upravljanje turistične dejavnosti (e-Turizem, Booking, Airbnb). Naučili se boste koristiti prednosti družabnih omrežij Facebook-a in Instagram-a za promocijo. Naučili se boste vse potrebno za vzpostavitev lastne spletne strani.

Več

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijavite se preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite na Ljudski univerzi Koper, Kontaktna oseba: Andreja Jakomin, GSM: 040 283 010.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj