Brezplačni dogodek - »Access - enostavna in hitra obdelava podatkovnih zbirk« - 40 ur, Koper

Brezplačni dogodek - »Access - enostavna in hitra obdelava podatkovnih zbirk« - 40 ur, Koper

15. 10. 2019

Datum: 17. oktober 2019

Kraj: Ljudska univerza Koper

Kaj želijo doseči? 

Postopno in na enostaven način boste spoznali izdelavo podatkovnih zbirk za strukturirano hranjene večjih količin podatkov. V množici podatkov se boste naučili hitro poiskati povezave, ki so ključnega pomena za nadaljnje odločanje. Spoznali boste metode varnega vnosa podatkov in postopek prenosa dolgih seznamov iz Excela v le nekaj hitrih korakih. Naučili se boste ustreznega oblikovanja izčrpnih analiz in skladovnic podatkov ter njihovega tiskanja in izdelave ličnih poročil.

Omogočili vam bodo, da lahko pomembne podatke uredite varno, hitro, dostopno ter pregledno, si skrajšate čas izdelave poročil, spoznate orodje za učinkovito pridobivanje odločujočih informacij iz množice podatkov.

Kdo se lahko vključi v program?

V program se lahko vključijo zaposleni in brezposelni. Prednost imajo starejši od 45 let, osebe s končano največ srednjo (poklicno) šolo in tisti, ki se v projekt vključujejo prvič.  Pogoj za vključitev v tečaj je osnovno poznavanje dela z računalnikom. Priporočljivo je osnovno poznavanje programa Microsoft Excel. Tečaj je primeren tako za tiste, ki se prvič srečujete z Accesom, kot tudi za uporabnike, ki bi želeli nekaj več. Pogoj za zaključek programa je vsaj 80 % aktivna udeležba.

Več 

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijavite se preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije: Ljudska univerza Koper, Kontaktna oseba: Andreja Jakomin, GSM: 040 283 010.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj