Brezplačni dogodek - »Kako prodajati na Amazonu?, Ljubljana

Brezplačni dogodek - »Kako prodajati na Amazonu?, Ljubljana

03. 09. 2019

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 6. september 2019, od 10.00 do 13.30 ure

Kraj: Ljubljanski univerzitetni inkubator

Vsak dan je 3000 novih prodajalcev na Amazonu, ampak manj kot polovica jih dejansko lansira svoj prvi izdelek. Obstaja na tisoče orodij o Amazonu. Katero je pravo in deluje? Predavatelj vam bo prikazal najboljša orodja, ki jih uporabljate za Amazon - od iskanja izdelka do ustvarjanja največjega profita in izboljšanja oglaševanja.

Prek Amazona lahko s svojimi produkti stroškovno najučinkoviteje vstopite na tuje trge. Kakšne prednosti prinaša Amazon, kot marketplace ter kako lahko izstreli prodajo vašega podjetja. Ali ste že pripravljeni na Amazon, kot nov prodajni kanal?

Na seminarju boste izvedeli:

  • Kako prodajati na Amazonu?
  • Kaj potrebujete, da lahko začnete prodajati na Amazonu?
  • Kakšne so možnosti dostave vaših izdelkov h kupcem in kakšne imate možnosti skladiščenja izdelkov?
  • Katere so ključnih zadev za uspešno izpostavitev izdelka
  • Dejavniki, ki dodatno vplivajo na uspešno prodajo izdelka.
  • Dejavniki, ki vplivajo na organsko pozicijo izdelka.
  • Predstavitev plačanega oglaševanja na Amazonu.
  • Kako najhitreje začeti prodajati na Amazonu - Launch Strategy.

Predavatelj Davor Sivko je izkušen Amazon marketing strokovnjak, ki ima 11 let izkušenj z e-trgovino na češkem, nemškem in slovenskem trgu in prodajo prek Amazona v Nemčiji, Franciji, Veliki Britaniji, Španiji in Italiji. Davor ima znanje in izkušnje iz vseh sestavnih delov marketinga na Amazonu: Storefront, Brands, Amazon PPC- oglaševanje (PSA, HSA, PDA), Listings, fotografije, mnenja oziroma reviews, itd. Ravno zato bo njegovo predavanje še toliko bolj zanimivo, saj nam bo predstavil, kar nekaj zanimivih primerov iz svoje lastne prakse.

Predavanje je namenjeno vsem, ki želite povečati obseg svoje prodaje z vstopom na tuja tržišča. Namenjeno pa je tudi vsem, ki se v podjetju kakorkoli ukvarjate s prodajo.

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno.

Dodatne informacije in prijave 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. (www.eu-skladi.si)

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj