Brezplačna MPIK delavnica - »E-mail marketing kot eden najbolj donosnih marketinških kanalov«, Slovenj Gradec

Brezplačna MPIK delavnica - »E-mail marketing kot eden najbolj donosnih marketinških kanalov«, Slovenj Gradec

11. 06. 2019

Datum: 18. junij 2019, ob 9. uri

Kraj: MPIK1 Slovenj Gradec, Ozare 19, Slovenj Gradec

Na tokratni MPIK delavnici vam bodo odkrili skrivnosti e-mail marketinga. Pred tem pa vam bodo razkrili še eno skrivnost… Spoznali boste namreč bodoče podjetnike, za katere bo e-mail marketing v prihodnje prav tako bistvenega pomena.

V prvem delu bodo namreč razglasili rezultate in podelili nagrade v okviru 4. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo. Spoznajte kandidate, ki so najbolj prepričali komisijo v letošnjem letu in si bodo tako odrezali glavni kos nagrade v skupni vrednosti več kot 18.000 €!

V drugem delu boste začeli z e-mail marketingom. E-mail marketing še zdaleč ni zastarela ali preživeta tehnika oglaševanja. Ravno nasprotno je e-mail marketinga najbolj donosnih marketinških oblik in je precej bolj učinkovita kot npr. družbena omrežja. Žal pa se v podjetjih pogosto dogaja, da ne posvečajo pozornosti ustreznemu negovanju e-mail baze zaradi zmotnega prepričanja, da je to predrago in tehnično zahtevno. Pogosto je razlog tudi to, da ljudje preprosto ne vedo, kje bi začeli. Dejansko se ne bi smeli spraševati, ali si lahko vzamemo čas za to nalogo, temveč, ali si sploh lahko privoščimo, da se z e-mail marketingom ne ukvarjamo.

Z udeležbo na dogodku boste spoznali:

  • kje v nakupnem lijaku uporabiti e-mail marketing,
  • nasvete za uspešno kampanjo,
  • tehnični, etični in pravni (vključno z GDPR) vidik e-mail marketinga,
  • praktični prikaz z orodjem MailChimp, kar med drugim zajema registracijo računa, urejanje nastavitev, ustvarjanje seznama kontaktov, uvažanje baze naslovov, segmentiranje in razvrščanje seznama kontaktov, pripravo vsebin in oblikovanje email predloge, ustvarjanje email kampanje, testiranje email sporočil pred pošiljanjem, analizo in pregled statistike…,
  • ostale odgovore na vaša vprašanja v zvezi z e-mail marketingom.

Izvajalec dogodka: Simon Pogorelčnik, podjetje INUIT, Simon Pogorelčnik s.p.

  • predavatelj, svetovalec in mentor podjetnikom ter start-up podjetjem, hkrati pa tudi sam podjetnik,
  • izkušeni strokovnjak s področja IT-ja z dolgoletnimi izkušnjami v računalništvu in informatiki,
  • v zadnjem času se posveča predvsem temam s področja digitalne prisotnosti in digitalnega marketinga. S praktičnimi delavnicami in seminarji želi podjetnikom približati digitalni svet, ker opaža, da je še veliko podjetij, ki niso pripravljena na bodoče potencialne kupce mlajše generacije. Ta generacija bo v prihodnosti potrošnjo korenito spremenila.

Program dogodka:

8:45 - 9:00

Dobro jutro s kavo in pecivom

9:00 - 9:30

Razglasitev rezultatov in podelitev nagrad 4. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo

9:30 - 11:00

1. del delavnice: osnove in posebnosti e-mail marketinga 

11:00 - 11:15

Odmor & mreženje

11:15 - 12:45

2. del delavnice: praktični prikaz e-mail marketinga z orodjem MailChimp

Dogodek je namenjen:

  • Podjetnikom, zaposlenim v podjetjih, ki skrbijo za marketing in promocijo ter vsem ostalim, ki jih zanima, kako z uporabo orodij za e-mail marketing pridobiti nove stranke, ohraniti stik s strankami in jih ponovno angažirati ter tako povečati prodajo in zagotoviti rast in uspeh podjetja.
  • Vsebina bo predstavljena na način, da bo razumljiva začetnikom in zanimiva tistim udeležencem, ki so se s to tematiko že srečali.

Več o dogodku 

Udeležba je brezplačna.

Prijava:Število mest na dogodku je omejeno. Obvezna je predhodna prijava do 14. 6. 2019 s spletnim obrazcem. 

Dodatne informacije: RRA Koroška d.o.o., Kontaktna oseba: Jure Knez, Tel. 059 085 190, e-pošta: jure.knez@rra-koroska.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj