Brezplačni dogodek - »Kako prijaviti inovacijo na razpis za priznanje GZS za inovacije 2019 in kako uspešno prijaviti ter voditi razvojne projekte?«, Dravograd

Brezplačni dogodek - »Kako prijaviti inovacijo na razpis za priznanje GZS za inovacije 2019 in kako uspešno prijaviti ter voditi razvojne projekte?«, Dravograd

26. 02. 2019

Datum: 5. marec 2019, od 8. do 10. ure

Kraj: GZS Koroška gospodarska zbornica Dravograd, Koroška cesta 47, Dravograd

GZS vsako leto preko regionalnih zbornic podeljuje priznanja za inovacije v posamezni regiji, najboljše inovacije pa se uvrstijo na nacionalno raven.

Nacionalna priznanja najboljšim inovacijam bodo podeljena na Dnevu inovativnosti 2019, ki bo potekal 29. 9. 2019 na Brdu pri Kranju.

V tem letu so prenovili prijavni obrazec in metodologijo za ocenjevanje inovacij, ki sledi smernicam za prijavo inovacijskih projektov na evropske razpise in mnogim tujim razpisom za nagrade za inovacije.

Tokratni dogodek bo namenjen predstavitvi razpisa za inovacije, v nadaljevanju pa bo sledilo predavanje na temo uspešne prijave in vodenja razvojnih projektov.

Predavanje bo osnovano na večletnih izkušnjah predavatelja z nacionalnimi in mednarodnimi razpisi ter razvojnimi projekti.

Izvajalec dogodka: Dr. Aleš Ugovšek

Dogodek je namenjen:

  • tistim, ki želijo prijaviti inovacijo na razpis za priznanje GZS
  • tistim, ki želijo izvedeti kako uspešno prijaviti in voditi razvojne projekte.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Prijava:Prijavite se lahko po telefonu na številki: (02) 87 23 250, Kontaktna oseba: mag. Aleksandra Gradišnik.

Dodatne informacije: mag. Aleksandra Gradišnik, Tel.: 02 87 23 250, e-pošta: oz.koroska@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj