Brezplačna delavnica - »Postanite vidni na spletu doma in v tujini ter povečajte prodajo«, Ljubljana

Brezplačna delavnica - »Postanite vidni na spletu doma in v tujini ter povečajte prodajo«, Ljubljana

29. 01. 2019

Datum: 14. februar 2019, od 9. do 15. ure

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (dvorana E / Medetaža), Dimičeva 13, Ljubljana

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji projekta IRIC (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija - Avstrija) organizira brezplačno delavnico z naslovom: »Postanite vidni na spletu doma in v tujini ter povečajte prodajo«, ki bo potekala v četrtek, 14. februarja 2019, ob 9.00 uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana E / Medetaža), Dimičeva 13, Ljubljana.

Delavnico bosta vodili Mirjana Busančić in Monika Jensterle iz podjetja Vsi.si.

Da bi vaše spletno mesto izstopalo iz množice, mora biti privlačno ne le za uporabnika, temveč tudi za spletne iskalnike. Poskrbite sami za svojo spletno stran in postavite najpomembnejše temelje za vidnost na Google iskalniku, kar pomeni več obiskovalcev in več strank!

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena vsem podjetjem, ki imajo svojo spletno stran ali trgovino in bi želeli privabiti več obiskovalcev oz. kupcev, ter se naučiti, kako urediti svojo spletno stran iskalnikom prijazno (udeleženci, ki vsaj deloma obvladajo delo za računalnikom in tisti, ki skrbijo za digitalni marketing podjetja).

Zato vas vabijo, da se nam pridružite na Hands on interaktivni delavnici za podjetnike in zaposlene, ki skrbijo za splet, spletne strani ter aktivnosti digitalnega marketinga v podjetju.

Kako bo delavnica potekala

Pred pričetkom delavnice bo vsak udeleženec prejel trenutno stanje spletne strani na brskalniku in splošno oceno ter priporočilo za izboljšave. Vsaka stran bo tehnično preverjena s priporočili o: hitrosti strani, velikosti html-jev, preverjanje ali stran ima sitemaps-e, robots.txt, mobilno optimizacijo, SSL certifikat.

Na intenzivni celodnevni delavnici bo imel vsak udeleženec možnost po korakih urediti On Site SEO (optimizacijo) svoje spletne strani in tako izboljšati svoje znanje glede vidnosti na spletu in tehničnega dela On Site optimizacije.

Uporabljali boste svoje prenosne računalnike, ekipa strokovnjakov pa vas bo po korakih vodila preko projekcije ter se tako individualno posvetila vsakemu udeležencu in pomagala do boljše optimatizacije vaše spletne strani.

Izpostavljene teme na delavnici:

  • nekaj splošnih tem: SEO, iskalni trendi danes in jutri
  • raziskava iskalnega trga za posamezne branže in podjetja
  • iskalnikom in uporabnikom prijazni URL-ji
  • pravilni meta opisi, naslovi, ključne besede, struktura vsebin in headerjev (h1,h2...)
  • pravilno poimenovanje in optimiziranje slik
  • optimiziranje kategorij, izdelkov, storitve
  • pravilna gostota besed v napisanih besedilih
  • pravilno interno linkanje
  • pravila pri targetiranju drugih držav: canonical tag, href language, URLji
  • pomembnost link buildinga oz. grajenja kvalitetnih zunanjih povezav

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prijavite se lahko do petka, 8. februarja 2019. Število prijav je omejeno. V primeru večjega števila prijav, bodo izvedbo delavnice ponovili v drugem terminu.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj