OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Prva pripravljalna delavnica za pripravo pitch predstavitve, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Prva pripravljalna delavnica za pripravo pitch predstavitve, Ljubljana

16. 10. 2018

Datum: 20. oktober 2018, od 10. do 13. ure

Kraj: Institut Jožef Stefan (Soba C86), Jamova cesta 39, Ljubljana

Na delavnici svojimi predlogi za izboljšave predstavljenih pitchev in poslovnih modelov sodelujejo strokovnjaki Centra za prenos tehnologij in inovacij na Institutu Jožef Stefan:

  • mag. Robert Blatnik, Višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, Strokovnjak za odcepljena podjetja, Koordinator dogodkov, Certified Licensing Professional - CLP (vodja delavnice in moderator dogodka),
  • France Podobnik, Vodja skupine za povezovanje z industrijo
  • Robert Premk, Strokovnjak za trženje tehnologij
  • Dr. Levin Pal, Vodja skupine za zaščito intelektualne lastnine, Višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami
  • Tomaž Justin, MBA, Strokovnjak na področju projektnega dela, Strokovnjak za finančne instrumente

Na pripravljalni delavnici bodo predstavili potek tekmovanja za najboljšo inovacijo in pripravo na pitch  predstavitve pred mednarodno ocenjevalno komisijo. Predstavili bodo elemente dobrega pitcha in poslušali pitche ter podajali predloge za izboljšave predstavitev udeležencev na delavnici.

Delavnica je namenjena inovativnim mlajšim raziskovalcem, potencialnim podjetnikom, ki želijo s svojimi inovacijami razviti poslovni model in se predstaviti na tekmovanju za inovacije.

Zaupnost: Delavnica je zastavljena na način, da vsi udeleženci poslušajo vse druge skupine ob predhodni najavi zaupnosti. Pitchi praviloma ne vključujejo zaupnih informacij. V primeru, da bi kateri od prijaviteljev na delavnici želel, da njegov pitch ni predstavljen pred vsemi prijavitelji na pripravljalni delavnici, to predhodno sporoči. Možen je dogovor za individualno obravnavo.

Navodila: Vsi udeleženci naj s seboj na USB ključku prinesejo svojo dosedanjo verzijo predstavitve (v datoteki PPT). Predstavitev je tempirana na 5 minut.

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije: e-naslov: tehnologije@ijs.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj