Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

05. 04. 2016

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-mar-61

Italijansko podjetje, ki deluje v sektorju hidravlike je specializirano za industrijske dvižne sisteme, stroje za zemeljska dela, vrtanje in opremo za cestna dela ter področje proizvodnje na splošno. Podjetje proizvaja in prodaja hidravlične cilindre glede na zahteve strank in išče možnosti za podizvajalska dela za druga tuja podjetja.

EEN-mar-62

Podjetje iz Velike Britanije, specializirano na področju fotovoltaičnih tehnologij išče partnerstvo s podjetjem, ki lahko dobavi oz. sodeluje v razvoju tiskanega fotoabsorbskih materialov. Primeri vključujejo nano delce in materiale, ki temeljijo na kvantnih pikah, kot so CIGS. Podjetje bo moralo dobaviti fotovoltaični material za  uporabo pri testiranju in razvoju lahkih, prilagodljivih in nizkocenovnih sončnih panelov. Podjetje ponuja storitveni sporazum ali »joint venture« sporazum.

EEN-mar-63

Češko trgovsko in proizvodno podjetje je razvilo inovativno majhno mobilno sončno elektrarno. Podjetje išče dobavitelje 19 palčnih kontejnerjev iz jekla za izdelavo mobilnih elektrarn v skladu s pripravljeno tehnično dokumentacijo in s sporazumom za proizvodnjo.

EEN-mar-64

Romunsko podjetje, specializirano za distribucijo zobozdravstvene in medicinske opreme, instrumentov ter opreme za zobozdravstvene in medicinske pisarne, zasebne ambulante, bolnišnice, lekarne in zdravstvene domove širi svoj portfelj izdelkov in išče proizvajalce medicinske opreme ter pripomočkov, ki jih zanima prodaja na romunskem trgu. Podjetje je pripravljeno sodelovati na podlagi distribucijskega sporazuma.

EEN-mar-65

Britansko podjetje je razvilo elegantno, premium kolekcijo 12 kosov modnih oblačil za ženske višje postave. Podjetje išče partnerje, ki lahko prilagodijo izdelavo visoko kakovostnih oblačil v skladu z drugačnimi, višjimi kroji, in jim ponuja proizvodni sporazum.

EEN-mar-66

Nizozemsko podjetje, ki že več kot 70 let deluje na nizozemskem trgu v živilskem sektorju visoke kakovosti je zainteresirano za vzpostavitev sodelovanja s proizvajalci, ki proizvajajo visoko kakovostne delikatesne izdelke, ki so novi in niso pogosto na voljo v maloprodajni mreži. Nizozemska družba proizvajalcem ponuja različne vrste distribucijskih sporazumov.

EEN-mar-67

Francosko podjetje deluje kot trgovec na debelo z rezervnimi deli in opremo za popravila tovornjakov. Podjetje želi povečati svoj portfelj prodajnih izdelkov zato išče nove dobavitelje tovrstnih delov in dodatne opreme. Bodočim partnerjem ponujajo sporazum o distribucijskih storitvah in vključitev njihovih izdelkov v prodajno mrežo več kot 200 trgovin z rezervnimi deli in opremo za tovornjake.

EEN-mar-68

Špansko podjetje, ki je specializirano za okoljski monitoring, nadzor, upravljanje in izboljšanje celinskih voda, vključno z obnovo tovrstnih vodnih sistemov, ki imajo težave z evtrofikacijo, pomanjkanjem kisika, mikrobnimi infekcijami itd, išče tehnologije / proizvode in nove rešitve, ki jih je moč uporabiti za obnovo sistemov celinskih voda na okolju prijazen način. Podjetje ponuja sporazum o distribuciji ali ustanovitev skupnega podjetja.

EEN-mar-69

Belgijsko podjetje ponuja vzpostavitev distribucijske ali prodajne dejavnosti za podjetja, ki želijo svojo linijo (po možnosti) industrijskih izdelkov tržiti v Beneluksu in deloma v Franciji. Odvisno od tipa in potenciala proizvodov ponujajo možnost trženja tudi v drugih državah.

EEN-mar-70

Britansko podjetje je razvilo inovativen detektor zvočnega alarma, ki ga sproži bolnik na bolnišnični postelji. Naprava aktivira sistem za klic medicinske sestre. Rešitev je namenjena predvsem bolnišnicam, kjer je velik delež ležišč v enoposteljnih sobah. Detektor se lahko selektivno povezuje z vsemi novimi in obstoječimi tehnologijami zdravniške oskrbe. Podjetje išče dobro uveljavljenega in zanesljivega proizvajalca za proizvodnjo in trženje tega izdelka v Evropi in po svetu.

EEN-mar-71

Mikro podjetje iz severovzhodne Poljske, ki razvija informacijske sisteme in rešitve išče dobavitelje GSM/GPS lokatorjev. Podjetje se zanima predvsem za lokatorje za otroke in kolesa. Lokatorji se bodo uporabili za IT rešitve, ki jih ponuja podjetje. MSP išče sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-mar-72

Italijansko podjetje, ki se ukvarja z vzgojo rastlin, proizvaja posebne prešite travno-rastlinske  preproge za vertikalne/horizontalne postavitve in prekrivanje streh ter inovativen, pred kratkim patentiran, vertikalni zeleni komplet za vertikalne gredice in vrtove. Podjetje želi razširiti svoje poslovanje v tujini, zato išče dolgoročna partnerstva s tujimi agenti in trgovci na drobno za trženje njihovih proizvodov.

EEN-mar-73

Belgijsko podjetje specializirano za zasnovo in oblikovanje izobraževalnih orodij / in iger za otroke z namenom, da razvijejo spretnosti in logično razmišljanje, išče podjetje za dolgoročno distribucijo njihovih izobraževalnih iger.

EEN-mar-74

Madžarsko podjetje je razvilo in proizvaja svetlobno-signalni sistem z zvočniško povezavo za klic medicinske sestre. Sistem se uporablja v splošnih bolnišničnih prostorih, v prostorih za intenzivno nego, VIP bolniških sobah, visokokakovostnih socialnih ustanovah in domovih za starejše. Podjetje želi prodreti na tuje trge, zato išče distributerje za lažje trženje teh sistemov po vsem svetu.

EEN-mar-75

Špansko podjetje ponuja sistem za upravljanje napajanja v električnih vozilih. Ta omogoča nadzor, upravljanje napajalnih točk in transakcije izvedene med njimi. Gre za multi-jezikovno rešitev, ki je trenutno podprta v španskem, angleškem, francoskem, nemškem in poljskem jeziku in je že prisotna v več evropskih državah od leta 2011. Podjetje išče partnerje/ponudnike v tujini, za sklepanje komercialnih ali storitvenih sporazumov.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj