Vabilo na zaključno prireditev Startup vikenda: Več kot HRANA!, Ljubljana

Vabilo na zaključno prireditev Startup vikenda: Več kot HRANA!, Ljubljana

04. 11. 2014

Datum: 9. november 2014, ob 17.00 uri

Kraj: v predavalnici D1 na dekanatu Biotehniške fakultete, Jamnikarjeva 101, Ljubljana

Vabljeni na zaključno prireditev Startup vikenda: Več kot HRANA!, ki bo potekala v nedeljo, 9. novembra 2014, od 17.00 ure dalje v predavalnici D1 na dekanatu Biotehniške fakultete, Jamnikarjeva 101, Ljubljana.

Na zaključni prireditvi bodo skupine predstavile svoje ideje in izdelke, ki so jih pripravile tekom vikenda. Nato bo strokovna komisija, ki jo sestavljajo Mateja Modic (Žito d.d.), Simona Rataj (Gospodarska zbornica Slovenije), Aleš Pustovrh (Bogatin d.o.o.), prof. dr. Aleš Kuhar (Biotehniška fakulteta), mag. Roman Medved (Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije) in Lidija Honzak (Ljubljanski univerzitetni inkubator), ocenila in nagradila najboljše izdelke.

Na zaključni prireditvi vas bodo nagovorili tudi rektor ljubljanske univerze, prof. dr. Ivan Svetlik, prodekanja Oddelka za živilstvo, prof. dr. Nataša Poklar Ulrih in partnerji projekta.

Izboru najboljših bo sledila tudi pogostitev, zato vas naprošajo, da jim svoj prihod sporočite preko spletnega obrazca.

Več informacij o dogodku je dosegljivih na spletni strani: http://biostartup.si/.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije so dosegljivi na e-naslovu: anja.zupan@biostartup.si oziroma na telefonski številki: 051 367 597.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj