Brezplačni informativni dogodek - »EIC - Evropski svet za inovacije«

Brezplačni informativni dogodek - »EIC - Evropski svet za inovacije«

08. 06. 2023

City Hotel, Ljubljana

Datum: 8. junij 2023, od 9.00 do 16.00 ure

Javna agencija SPIRIT Slovenija vas vabi, da se udeležite brezplačnega informativnega dogodka z naslovom: »EIC - Evropski svet za inovacije«.

Program EIC se izvaja kot del tretjega stebra »Inovativna Evropa« znotraj Okvirnega programa EU za raziskave in inovacije 2021-2027 - Obzorje Evropa.

Programi Evropskega sveta za inovacije so namenjeni podpori najbolj prodornih (disruptivnih) inovacij oz. inovacijskih projektov podjetij in raziskovalnih skupin, z namenom zagotovitve ustreznih oblik financiranja in podpornih storitev za učinkovito pretvorbo teh inovacij v tržne produkte.

Usmerjen je v zelo tvegane projekte, ki na trgu zato ne morejo pridobiti drugih oblik financiranja, izkazujejo pa velik potencial za uspeh na globalnem nivoju.

Več informacij o programu EIC najdete tukaj.

Dogodek je namenjen celoviti predstavitvi programov Evropskega sveta za inovacije, ki je usmerjen v podporo razvoju najbolj prodornih inovacij in doseganju njihovega tržnega potenciala. Udeleženci bodo spoznali programe EIC Pathfinder, EIC Transition in EIC Accelerator, ki zagotavljajo podporo razvoju inovacij na celotni lestvici tehnološke zrelosti (TRL 1-9).

Dogodek je torej namenjen tako raziskovalcem kot tudi inovativnim podjetnikom (MSP). Na dogodku bodo svojo izkušnjo predstavili tudi prejemniki financiranja v okviru EIC ter ocenjevalci projektov EIC. V okviru okrogle mize bodo poslušalci dobili tudi koristne napotke za pripravo kvalitetnih projektnih prijav.

Program

Udeležba je brezplačna.

Prijava na dogodek ni več mogoča.

Prezentacije:



Nazaj