Video vsebine

Video vsebine

STRATEŠKO NAČRTOVANJE TRAJNOSTNEGA POSLOVANJA 

AKADEMIJA TPSTP marec - september 2020

AKADEMIJA TPSTP: ROBOTEH d.o.o.

 

Oktober 2020; Roboteh d.o.o. sodi med 11 izbranih podjetij v drugem ciklu programa pod okriljem SPIRIT Slovenija, ki so se podala skozi zahteven in intenziven proces trajnostne strateške poslovne transformacije. O izkušnjah in spoznanjih skozi proces so spregovorili zaposleni v podjetju.

AKADEMIJA TPSTP: ORO PLASTIKA d.o.o.

 

Oktober 2020; Oro Plastika d.o.o. sodi med 11 izbranih podjetij v drugem ciklu programa pod okriljem SPIRIT Slovenija, ki so se podala skozi zahteven in intenziven proces trajnostne strateške poslovne transformacije. O izkušnjah in spoznanjih skozi proces so spregovorili zaposleni v podjetju.

AKADEMIJA TPSTP: MOS SERVIS d.o.o.

 

Oktober 2020; MOS SERVIS d.o.o. sodi med 11 izbranih podjetij v drugem ciklu programa pod okriljem SPIRIT Slovenija, ki so se podala skozi zahteven in intenziven proces trajnostne strateške poslovne transformacije. O izkušnjah in spoznanjih skozi proces so spregovorili zaposleni v podjetju.

AKADEMIJA TPSTP: MEGA M d.o.o.

 

Oktober 2020; MEGA M d.o.o. sodi med 11 izbranih podjetij v drugem ciklu programa pod okriljem SPIRIT Slovenija, ki so se podala skozi zahteven in intenziven proces trajnostne strateške poslovne transformacije. O izkušnjah in spoznanjih skozi proces so spregovorili zaposleni v podjetju.

AKADEMIJA TPSTP: PATIS d.o.o.

 

Oktober 2020; PATIS d.o.o. sodi med 11 izbranih podjetij v drugem ciklu programa pod okriljem SPIRIT Slovenija, ki so se podala skozi zahteven in intenziven proces trajnostne strateške poslovne transformacije. O izkušnjah in spoznanjih skozi proces so spregovorili zaposleni v podjetju.

AKADEMIJA TPSTP: KGL d.o.o.

 

Oktober 2020; KGL d.o.o. sodi med 11 izbranih podjetij v drugem ciklu programa pod okriljem SPIRIT Slovenija, ki so se podala skozi zahteven in intenziven proces trajnostne strateške poslovne transformacije. O izkušnjah in spoznanjih skozi proces so spregovorili zaposleni v podjetju.

AKADEMIJA TPSTP: LINGVA d.o.o.

 

Oktober 2020; LINGVA d.o.o. sodi med 11 izbranih podjetij v drugem ciklu programa pod okriljem SPIRIT Slovenija, ki so se podala skozi zahteven in intenziven proces trajnostne strateške poslovne transformacije. O izkušnjah in spoznanjih skozi proces so spregovorili zaposleni v podjetju.

AKADEMIJA TPSTP: JERA MIX d.o.o.

 

Oktober 2020; JERA MIX d.o.o. sodi med 11 izbranih podjetij v drugem ciklu programa pod okriljem SPIRIT Slovenija, ki so se podala skozi zahteven in intenziven proces trajnostne strateške poslovne transformacije. O izkušnjah in spoznanjih skozi proces so spregovorili zaposleni v podjetju.

AKADEMIJA TPSTP: ROLTEK d.o.o.

 

Oktober 2020; ROLTEK d.o.o. sodi med 11 izbranih podjetij v drugem ciklu programa pod okriljem SPIRIT Slovenija, ki so se podala skozi zahteven in intenziven proces trajnostne strateške poslovne transformacije. O izkušnjah in spoznanjih skozi proces so spregovorili zaposleni v podjetju.

AKADEMIJA TPSTP: LEČNIK s.p.

 

Oktober 2020; LEČNIK s.p. sodi med 11 izbranih podjetij v drugem ciklu programa pod okriljem SPIRIT Slovenija, ki so se podala skozi zahteven in intenziven proces trajnostne strateške poslovne transformacije. O izkušnjah in spoznanjih skozi proces so spregovorili zaposleni v podjetju.

AKADEMIJA TPSTP: BETI d.d.

 

Oktober 2020; BETI d.d. sodi med 11 izbranih podjetij v drugem ciklu programa pod okriljem SPIRIT Slovenija, ki so se podala skozi zahteven in intenziven proces trajnostne strateške poslovne transformacije. O izkušnjah in spoznanjih skozi proces so spregovorili zaposleni v podjetju.

 

AKADEMIJA TPSTP oktober 2019 - marec 2020

 

Več informacij o aktualnem razpisu spodbujanja trajnostne poslovne strateške transformacije v Sloveniji.