Zadnji rok za prijave na razpis in dve informativni delavnici

2. 4. 2021 - Na 2. konferenci trajnostne transformacije, ki je privabila skupaj preko 1100 ogledov preko neposrednega spremljanja na Zoom platformi in preko družbenih omrežij, je štiri izčrpne strokovne posvete, zaključil še zadnji del v obliki predstavitve.

Javni razpis, ki je bil prvič objavljen julija 2019, se namreč v aprilu izteče. 23. 4. 2021 zadnji možni rok za prijave, ki omogočajo sprejem v program Trajnostne poslovne strateške transformacije slovenskih podjetij. Tokrat so sredstva na voljo zgolj še za mala in srednja podjetja s sedežem v t.i. Vzhodni kohezijski regiji.

Več informacij o poteku programa je na voljo tukaj, v videu lahko sledite predstavitvi, ki je bila podana v okviru konference.

Za vse zainteresirane, ki bi želeli konkurirati na zadnje razpisnem roku, pa pripravljamo dve informativni srečanji na daljavo, prav tako preko spletne platforme Zoom.

sredo, 7. aprila 2021 in v torek, 13. aprila 2021, bo ekipa Trajnostne transformacije pod okriljem SPIRIT Slovenija od 14.00 do 15.00 na razpolago za pojasnila in odgovore na vaša vprašanja.

Prijave: Prijave na informativno delavnico sprejemamo na e-naslovu: tst@spiritslovenia.si - po vaši prijavi vam bomo poslali povezavo na srečanje. Nujno navedite ime, priimek, podjetje, kohezijsko regijo in termin za željeno udeležbo (7. 4. ali 13. 4. 2021).