Proces Trajnostne strateške transformacije uspešno zaključilo 60 slovenskih podjetij

10. 1. 2022 - V letu 2021 je Akademijo trajnostne strateške transformacije poslovanja zaključilo še 25 podjetij, ki so vključena v 4. in  5. cikel javnega razpisa »Spodbujanje trajnostne poslovne strateške transformacije in razvoj novih poslovnih modelov v slovenskih podjetjih za lažje vključevanje v globalne verige vrednosti«. Tako zaokrožujemo uspešen zaključek procesa vseh 60 podjetij, ki smo si ga zadali v skupnem cilju štiriletnega programa.  

V sklopu Akademije so podjetja skupaj z dodeljenimi eksperti v petmesečnem procesu trajnostne strateške transformacije poslovanja pripravila tudi Trajnostno poslovno strategijo podjetja (TPS), ki so jo predstavila svojim zaposlenim. Pripravljena dolgoročna TPS in posodobljeni poslovni modeli predstavljajo rezultat intenzivnega procesnega dela vseh zaposlenih, vodstva podjetij in lastnikov, ki so tako zgradili trdno zavezništvo k uresničevanju vseh zastavljenih trajnostnih strateških ciljev podjetja. 

Vsa ta podjetja ustvarjajo boljšo vrednost podjetja in pozitivne učinke za ljudi, za naravo in za skupnost, v kateri delujejo.

Imena vseh 60 podjetij, najdete tukaj (pod Drugi informativni dokumenti).

Iskrene čestitke jim želi ekipa programa TPST SPIRIT Slovenija!