2. Konferenca trajnostne transformacije pred vrati

15. 3. 2021 - Napovedujemo konferenco z naslovom ZAVEDANJE - ZNANJE - DEJANJE, na kateri se bomo preko posveta in praktičnih primerov podrobneje seznanili z odgovori na številna vprašanja o pomenu, procesih in učinkih trajnostne strateške poslovne transformacije.

Po izjemno dobro obiskanem in sprejetem dogodku 1. konference trajnostne transformacije in načrtovanem drugem dogodku v lanskem marcu, ki ga je žal prehitela pandemija, se tokrat veselimo ponovnega povezovanja.

2. konferenca trajnostne transformacije bo tako potekala preko videokonferenčne platforme, po skoraj dveh letih poteka programa pod okriljem SPIRIT Slovenija pa pomeni predvsem praktičen prikaz celovitega procesa, ki so ga deležna podjetja v tem programu. Skozi tri urni strokovni posvet bomo sestavljali mozaik izkušenj nekaterih podjetij, ki so se podali v procese transformacije, svoje cilje združili v trajnostnih poslovnih strategijah in tudi že začeli z uresničevanjem zastavljenih strateških ciljev ter izvedbenih projektov.

Čaka nas zanimivo druženje, pogovori s podjetji in ekspertnimi mentorji ter zagotovo precej novih spoznanj.

Vabljeni k ogledu programa in prijavi.