SALES BOOSTER / program, namenjen inovativnim zagonskim podjetjem - ROK: 28. 6. 2023

SALES BOOSTER / program, namenjen inovativnim zagonskim podjetjem - ROK: 28. 6. 2023

30. 5. 2023 - Sales Booster je prilagojen program, namenjen inovativnim zagonskim podjetjem, ki jim pomaga raziskati nove agroživilske trge v Evropi ter razširiti njihovo prodajo v tujini.

Program udeležencem nudi strokovno usposabljanje, svetovanje in oblikovanje načrta za pripravo na razvoj in rast na evropskih trgih.

Namenjen je agroživilskim zagonskim podjetjem z vplivnimi rešitvami na enem od področij, na katera se osredotoča EIT Food ter zagonskim podjetjem iz drugih sektorjev z rešitvami, ki jih je mogoče uporabiti v agroživilski industriji.

Program poteka preko spleta, na njem pa boste izdelali akcijski načrt za širitev in povečanje prodaje, raziskali nove trge v Evropi in vzpostavili partnerstva za prihodnjo rast, v kratkih in dinamičnih srečanjih bosta združena vzajemno učenje in individualno prilagojeni nasveti vodilnih v panogi, postali boste del skupnosti ustanoviteljev agroživilskih podjetij, ki želijo razvijati svoja inovativna podjetja ter izmenjali svoje izkušnje z drugimi udeleženci in se učili od diplomantov EIT Food.

Več o programu Sales Booster

Prijave do 28. 6. 2023