Diverzifikacija beljakovin: priložnosti in inovacije v Sloveniji

Diverzifikacija beljakovin: priložnosti in inovacije v Sloveniji

Datum: 27. november 2025, ob 14.00 uri

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (1. nadstropje, dvorana A), Dimičeva ulica 13, Ljubljana

GZS - Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij vas v okviru projekta EIT FOOD vabi na strokovni forum Diverzifikacija beljakovin: Priložnosti in inovacije v Sloveniji.

Dogodek bo potekal v četrtek, 27. novembra 2025 s pričetkom ob 14. uri na Gospodarski zbornici Slovenije (1. nadstropje, dvorana A), na Dimičevi 13, v Ljubljani.

Forum bo osvetlil različne vidike diverzifikacije beljakovin v Sloveniji, od priložnosti do izzivov, s poudarkom na uspešnih praksah živilskih podjetij in raziskovalcev.

Dogodek bo odlična priložnost za pridobitev strokovnega znanja, izmenjavo izkušenj in vpogled v najnovejše trende na tem področju. Ne zamudite priložnosti, da se povežete z raziskovalci, podjetji in strokovnjaki na področju alternativnih virov beljakovin.

Ključne informacije: