Znani so prejemniki Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2013

Znani so prejemniki Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2013

Znani so prejemniki Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2013

28. 11. 2013

Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS - Slovensko društvo za odnose z javnostmi, pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja in v partnerskem sodelovanju s številnimi strokovno - interesnimi organizacijami, sta 27. novembra 2013, v Kazinski dvorani SNG Maribor, razglasila prejemnike Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2013.

Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS - Slovensko društvo za odnose z javnostmi, pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja in v partnerskem sodelovanju s številnimi strokovno - interesnimi organizacijami, sta 27. novembra 2013, v Kazinski dvorani SNG Maribor, razglasila prejemnike Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2013.

V kategoriji podjetja so nagrado HORUS 2013 prejeli: mikro-majhna podjetja: Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o., srednje velika podjetja: Mariborski vodovod, javno podjetje d.d. in velika podjetja: UniCredit Banka Slovenija d.d.. Nagrado HORUS 2013 v kategoriji zavodi je prejel EIC Univerzum Minerva Maribor. V okviru nagrade HORUS so bila na prireditvi podeljena tudi posebna priznanja. Posebno priznanje in nagrado za Podjetnico s slovenskimi koreninami, ki deluje v zamejstvu oz. po svetu je prejela mag. Marina Einspieler – Siegert (Slovenska gospodarska zveza, Avstrija). Posebno priznanje novinarju je bilo podeljeno Editi Cetinski Malnar. Splošno posebno priznanje sta prejela Pedro Opeka in mag. Franc Hočevar.

Več o tem si lahko preberete v sporočilu za javnost.

Nagrada Horus je del nacionalne strategije osveščanja za več družbene odgovornosti, ki jo na ta način izvajajo številna strokovno-interesna združenja v sodelovanju z Inštitutom za razvoj družbene odgovornosti - IRDO in PRSS - Slovenskim društvom za odnose z javnostmi. Skupaj s tema organizatorjema letos nagrado Horus podpirajo številne partnerske organizacije in pokrovitelji: Ameriška gospodarska zbornica, Društvo za marketing Slovenije, Društvo novinarjev Slovenije, Londonska šola za odnose z javnostmi, Mreža za družbeno odgovornost Slovenije, Slovenska fundacija za poslovno odličnost, Slovensko združenje ZN za trajnostni razvoj, Štajerska gospodarska zbornica, Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu, Združenje delodajalcev Slovenije, Združenje Manager in SPIRIT Slovenija. Medijski partnerji nagrade HORUS 2013 so: ČZP Večer d.d., Zavod Med.over.net, TSMedia d.o.o., GV Založba d.o.o., Europlakat d.o.o., Maribor24.si. Partner klipinga je Press Clipping d.o.o.

Nazaj