Znana štiri podjetja za predstavitev investitorjem v Silicijevi dolini

Znana štiri podjetja za predstavitev investitorjem v Silicijevi dolini

Znana štiri podjetja za predstavitev investitorjem v Silicijevi dolini

21. 02. 2011

Znane so najboljše podjetniške ekipe, ki se bodo v jeseni predstavile potencialnim investitorjem in partnerjem v Silicijevi dolini.

Znane so najboljše podjetniške ekipe, ki se bodo v jeseni predstavile potencialnim investitorjem in partnerjem v Silicijevi dolini

Komisija vseslovenskega projekta Brezmejnik, ki ga izvaja Zavod Hekovnik, je na zboru podjetniških ekip za pripravo in predstavitev pred potencialnimi investitorji in partnerji v Silicijevi dolini izbrala ekipe podjetij Appoteka, Sportifiq, Suplea in Vertu. Na letošnji izbor se je prijavilo 26 podjetniških ekip. Strokovna komisija je na osnovi predstavitve poslovnih idej izbrala štiri podjetniške ekipe za predstavitev v Silicijevi dolini.

Brezmejnik je projekt povezovanja slovenskih visokotehnoloških start-up podjetij z globalnim trgom preko Silicijeve doline v ZDA. Osredotočen je na mlada hitro rastoča podjetja, ki za svoje delovanje in rast potrebujejo investitorje oziroma strateške partnerje. Projekt v prvi fazi izobražuje in pripravlja izbrane ekipe. V drugi fazi pa omogoči obisk Silicijeve doline, kjer se preko dogodkov in individualnih sestankov povezujejo z investitorji in strateškimi partnerji.

Nazaj