Zbiranje prijav za 6. Slovenski forum inovacij do 12. septembra

Zbiranje prijav za 6. Slovenski forum inovacij do 12. septembra

Zbiranje prijav za 6. Slovenski forum inovacij do 12. septembra

18. 07. 2011

JAPTI s finančno podporo ministrstva za gospodarstvo organizira 6. Slovenski forum inovacij, edini poslovni dogodek, ki na enem mestu združuje inovativni potencial Slovenije za podjetja, posameznike, mlade, raziskovalne in druge podporne institucije ter drugo zainteresirano javnost. Rok za prijavo inovacij je 12. september 2011.

JAPTI s finančno podporo ministrstva za gospodarstvo organizira 6. Slovenski forum inovacij, edini poslovni dogodek, ki na enem mestu združuje inovativni potencial Slovenije za podjetja, posameznike, mlade, raziskovalne in druge podporne institucije ter drugo zainteresirano javnost.

JAPTI vabi k prijavi in predstavitvi inovacij, denimo proizvodov, storitev ali poslovnih modelov, ki se bodo potegovali za izbor 45 najboljših inovacij. Zmagovalci posameznih kategorij izbranih inovacij bodo prejeli posebna priznanja.

Prijave zbiramo do 12. septembra 2011.

Izbor med najboljše prinaša brezplačno predstavitev inovacije na samostojni razstavni stojnici v okviru dvodnevnega dogodka 6. Slovenski forum inovacij, predstavitveni plakat o inovaciji, ki ga po končani prireditvi avtor inovacije obdrži, javno predstavitev avtorja in inovacije v živo na odprtem odru na dogodku, predstavitev inovacije v elektronskem katalogu na spletnem portalu: www.foruminovacij.si, predstavitev inovacije v tiskanem katalogu, opisno in s sliko inovacije. Lanska prireditev je predstavljena na: www.foruminovacij.si/sfi/o-slovenskem-forumu-inovacij/fotogalerija.

Slovenski forum inovacij bo letos 22. in 23. novembra 2011 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Vstopnine ne bo, pričakujemo več kot 3000 obiskovalcev.

Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.foruminovacij.si, kjer se lahko tudi prijavite. Za dodatne informacije lahko pišete na elektronski naslov: sfi@japti.si ali pokličete na telefonsko številko: (01) 530 98 29.
Nazaj