Začenja se Podjetna Primorska 2011

Začenja se Podjetna Primorska 2011

Začenja se Podjetna Primorska 2011

17. 01. 2011

Začenja se peti natečaj za najboljši poslovni načrt primorske regije Podjetna Primorska 2010/11.

Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske (UIP) v sodelovanju z Adriaticom Slovenica in Zadružno kraško banko pripravlja peti natečaj za najboljši poslovni načrt primorske regije Podjetna Primorska 2010/11.

Namen tekmovanja je spodbujati podjetništvo in ustanavljanje novih podjetij med študenti in drugimi posamezniki primorske regije in zamejstva.

Rok za prijavo oziroma oddajo osnutka poslovnega načrta je 15. februar 2011.

Na natečaj se lahko prijavi posameznik, skupina ali pravni subjekt, ki ni starejši od 18 mesecev. Poslovne ideje morajo biti inovativne, poslovni načrti pa vezani na primorsko regijo, kjer morajo biti tudi sedeži morebitnih sodelujočih podjetij.

Na podlagi prispelih osnutkov poslovnih načrtov bo nato strokovna komisija izločila od 10 do 13 najboljših, ki bodo s pomočjo tutorjev in brezplačnih podjetniških delavnic do 3. maja pripravili dokončne izdelke. Finalisti bodo poslovne načrte tudi osebno predstavili pred komisijo, ki bo izbrala tri zmagovalce, med njimi pa letos prvič tudi najboljši poslovni načrt za potencialno spin off podjetje in najboljši poslovni načrt s področja integracije mobilnih in spletnih komunikacij tehnologij.

Razglasitev zmagovalca je predvidena 24. maja 2011, ko bodo avtorje najboljših poslovnih načrtov nagradili z denarnimi in praktičnimi nagradami v skupni višini 15.000 evrov.

Več o natečaju si lahko preberete tukaj.

Nazaj