Za individualne sejemske nastope v tujini do osem tisoč evrov finančne pomoči

Za individualne sejemske nastope v tujini do osem tisoč evrov finančne pomoči

Za individualne sejemske nastope v tujini do osem tisoč evrov finančne pomoči

29. 08. 2016

Z javnim razpisom želi javna agencija SPIRIT Slovenija podpreti vsaj 55 podjetij pri njihovih individualnih predstavitvah na sejmih v tujini. Rok za prijavo je 6. september 2016, do 13. ure.

Z javnim razpisom želi javna agencija SPIRIT Slovenija podpreti vsaj 55 podjetij pri njihovih individualnih predstavitvah na sejmih v tujini.

Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila razpis za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016.

Skupaj je podjetjem na voljo 440 tisoč evrov. Posamezno podjetje lahko računa na največ osem tisoč evrov finančne pomoči oziroma do 60 odstotkov upravičenih stroškov.

Med zadnje se štejejo stroški najema razstavnega prostora, postavitve in ureditve razstavnega prostora, tehničnih priključkov, upravljanja razstavnega prostora in stroški sejemske opreme.

Namen javnega razpisa je, prek sofinanciranja upravičenih stroškov individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini, podjetjem povečati možnost predstavitve izdelkov oziroma storitev mednarodni poslovni javnosti, povečati možnost poslovnega sodelovanja podjetij s tujimi partnerji in zvišati stopnjo internacionalizacije podjetij.

Z javnimi finančnimi sredstvi želijo podpreti vsaj 55 podjetij pri njihovih individualnih predstavitvah na sejmih v tujini.

Agencija bo prijave podjetij sprejemala do 6. septembra 2016, do 13. ure.

Nazaj