Z informacijami in storitvami JAPTI lažje na tuje trge

Z informacijami in storitvami JAPTI lažje na tuje trge

Z informacijami in storitvami JAPTI lažje na tuje trge

04. 03. 2010

JAPTI izvaja storitve na področju internacionalizacije, ki slovenskim podjetjem olajšajo vstop in poslovanje na tujih trgih.

Z informacijami in storitvami JAPTI lažje na tuje trge 

  • Želite poslovati na tujih trgih, vendar ne veste, kako bi se tega lotili?
  • Imate pripravljen izvozni načrt?
  • Imate dovolj informacij o izvoznih trgih ali bi jih morali še raziskati?
  • Potrebujete nasvet strokovnjakov na tujih trgih?
  • Na tujem trgu se želite predstaviti – bi se udeležili sejma ali morda gospodarske delegacije?

Na JAPTI, Javni agenciji RS za podjetništvo in tuje investicije izvajamo storitve na področju internacionalizacije, ki slovenskim podjetjem olajšajo vstop in poslovanje na tujih trgih.

-          Za podjetja, ki želite vstopiti na tuj trg ali razširiti svoje izvozne aktivnosti, izvajamo izobraževanje za mednarodno poslovanje, s katerim prevetrite svojo poslovno in izvozno strategijo in pripravite izvozni načrt.

-          Pri izbiri pravega tujega trga vam pomagamo s poslovno-gospodarskimi in zunanjetrgovinskimi informacijami za številne izvozne trge, s katerimi lahko raziščete poslovno okolje in priložnosti na tujih trgih. Uporabite lahko tudi tržno-analitska orodja, ki vam omogočajo še podrobnejši pregled potencialnih tujih tržišč.

-          Z mrežo poslovnih klubov, JAPTI predstavništev slovenskega gospodarstva v tujini, ekonomskih svetovalcev in drugih sodelavcev vam svetujemo kako vstopiti na tuje trge.

-          Ker je predstavitev podjetja v tujini pomembna pa tudi stroškovno zahtevna, JAPTI sofinancira skupinske sejemske nastope v tujini in organizira gospodarske delegacije na tuje trge.

Več o naših storitvah najdete na spletnem naslovu: www.izvoznookno.si, rubrika Naše storitve.

Vabljeni k ogledu!

Nazaj