Z Brezmejnikom do znanja in po investicijo za preboj

Z Brezmejnikom do znanja in po investicijo za preboj

Z Brezmejnikom do znanja in po investicijo za preboj

27. 12. 2010

Zavod Hekovnik do 1. februarja zbira prijave mladih ekip in podjetij, ki želijo prodreti na globalni trg.

Zavod Hekovnik do 1. februarja zbira prijave mladih ekip in podjetij, ki želijo prodreti na globalni trg

Zavod Hekovnik bo prihodnje leto v sklopu projekta Brezmejnik v Silicijevo dolino vnovič peljal skupino najbolj perspektivnih mladih podjetij, ki si bodo skušala utreti pot na globalni trg. Na natečaj se mlada podjetja v začetni fazi razvoja z današnjim dnem že lahko prijavijo. Prijave zbirajo do 1. februarja 2011. Izbrana podjetja - jeseni letos je šla v Silicijevo dolino peterica - bodo imela na voljo cikel 10 celodnevnih delavnic, individualne termine, obisk Londona ter dve- do trimesečni obisk Silicijeve doline.

Na delavnicah se bodo podjetja pripravljala na vstop investitorjev, kar pomeni, da bodo pridobila potrebna znanja, ki jih potrebujejo, tako o pozicioniranju kot o pripravi investicijske dokumentacije, pa tudi o medijski prisotnosti. Individualni termini pa so namenjeni poglabljanju znanja o idealnem poslovnem načrtu, ključnih strankah oziroma kupcih, primernih investitorjih..

V času prijav bodo po Sloveniji organizirali brezplačne delavnice na temo tveganega kapitala in prodora na globalni trg, kjer bodo predstavljali tudi podrobnosti razpisa.

Nazaj