Vabljeni na največji karierni dogodek Savinjske regije

Vabljeni na največji karierni dogodek Savinjske regije

Vabljeni na največji karierni dogodek Savinjske regije

07. 01. 2010

Celjsko sejmišče bo 15. januarja gostilo največji karierni dogodek v regiji.

Celjsko sejmišče bo 15. januarja gostilo največji karierni dogodek v Savinjski regiji. Na festivalu, za katerega so organizatorji prepričani, da bo postal tradicionalen, bodo predstavljene izobraževalne in zaposlitvene možnosti v regiji in širše. Na voljo bodo informacije o nadaljnjem izobraževanju, kariernih in zaposlitvenih možnostih, podjetja bodo spregovorila o svojih kadrovskih potrebah in znanjih, ki jih pričakujejo od svojih bodočih sodelavcev.

Festival je tako namenjen vsem, ki se soočajo s poklicnimi odločitvami – osnovnošolcem, dijakom, študentom, staršem, iskalcem zaposlitve, brezposelnim ali zaposlenim, ki iščejo druge priložnosti. Vstop na dogodek bo prost, obiščete pa ga lahko med 9. in 17. uro (natančen program dogajanja na www.ce-sejem.si).

V okviru dogodka bo potekala tudi tradicionalna okrogla miza z naslovom Izbira poklica - Izziv za prihodnost. Osnovna tema že 3. tradicionalne okrogle mize je pridobivanje znanj za življenje in delo v prihodnosti, ko se bodo mladostniki vključili v trg dela in krojili našo skupno prihodnost že čez nekaj let. Na tej povezavi najdete več informacij o okrogli mizi.

Festival izobraževanja in zaposlovanja skupaj pripravljajo trije partnerji, ki so že v preteklosti med sejemskimi dogodki Celjskega sejma skrbeli za informiranje mladih o možnostih zaposlitve na strokovnih področjih, ki so se predstavljala na sejmih. Organizatorji festivala so Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Celje, Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje in Celjski sejem d.d..

Vir: OOZ Celje

Nazaj