Vabljeni na 5. Slovenski forum inovacij

Vabljeni na 5. Slovenski forum inovacij

Vabljeni na 5. Slovenski forum inovacij

01. 12. 2010

Vseslovenski forum inovacij in inovativnega okolja v okviru katerega sta organizirana poslovno in tehnološko stičišče z brezplačnimi srečanji in posveti strokovnjakov.

JAPTI, javna agencija za podjetništvo in tuje investicije s finančno podporo Ministrstva za gospodarstvo letos organizira že 5. Slovenski forum inovacij, osrednjo nacionalno prireditev o inovativnosti, ki bo letos potekala 2. in 3. decembra 2010 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Poleg osrednjega dela dogodka - razstave letos 52 najboljših inovativnih proizvodov, storitev in poslovnih modelov - so pomemben del Slovenskega foruma inovacij tudi:

  • bogat izobraževalni program, ki je za vse udeležence brezplačen in poteka oba dneva v štirih tematskih sklopih ter se izvaja v obliki delavnic, okroglih miz, predavanj in drugih inovativnih predstavitev.
  • poslovno stičišče, v katerem sodeluje več kot 50 strokovnjakov, ki so na voljo za brezplačna polurna svetovanja na samem dogodku.
  • tehnološko stičišče, v katerem sodeluje več kot 20 strokovnjakov z desetih ključnih tehnoloških področij in so na razpolago obiskovalcem dogodka za brezplačna enourna svetovanja.
  • mednarodna tehnološka borza, v kateri sodeluje več kot 20 tujih podjetij in raziskovalnih organizacij, ki iščejo poslovno-tehnološke partnerje v Sloveniji.

Omogočen je PROST VSTOP za vse obiskovalce.

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletnem naslovu: http://www.foruminovacij.si/ oziroma nas lahko kontaktirate na e-naslov: sfi@japti.si.

Nazaj