Vabilo tehnološkim podjetjem za sodelovanje pri obisku Silicijeve doline jeseni 2011

Vabilo tehnološkim podjetjem za sodelovanje pri obisku Silicijeve doline jeseni 2011

Vabilo tehnološkim podjetjem za sodelovanje pri obisku Silicijeve doline jeseni 2011

25. 07. 2011

Silicijeva dolina kot največji trg tehnološkega kapitala in stičišče vseh tehnoloških podjetij je v tem času v polnem razcvetu.

Silicijeva dolina kot največji trg tehnološkega kapitala in stičišče vseh tehnoloških podjetij je v tem času v polnem razcvetu. Rojevajo se nove zvezde, mladi, podjetniki in kapital se koncentrira v dolini med San Franciscom in San Josejem. Z namenom predstavitve pred investitorji in strateškimi partnerji ali samo z željo po spoznanju, kaj se dogaja globalno in kakšni so trendi, se bo ekipa Brezmejnika v jesenskem času podala na že drugi obisk Silicijeve doline.

K sodelovanju na obisku poleg že vključenih članov generacij Brezmejnika vabi še druga tehnološka podjetja.

Za podjetja sta na voljo dva paketa:

  1. Obisk Silicijeve doline, kjer se bodo podjetja udeležila dogodkov, ki so v Silicijevi dolini in dogodkov, ki jih pripravlja Brezmejnik. Organiziran bo tudi obisk večjih podjetij.
  2. Podjetja z željo po aktivnih predstavitvah pred investitorji in strateškimi partnerji, ki se bodo v Sloveniji še en mesec pripravljala na predstavitve, v Silicijevi dolini pa bodo povezana s partnerji. Prav tako bodo imela možnost nastopa pred investitorji na dogodkih Brezmejnika.

Za obisk se lahko prijavite na spletni strani: http://www.brezmejnik.si/. Zaključek zbiranja prijav je 19. avgust 2011.

Dodatne informacije: Tomaž Frelih, Direktor Zavoda Hekovnik, Teslova ulica 30, 1000 Ljubljana, GSM: 041 444 845, E-pošta: tomaz@hekovnik.si.

Nazaj