Vabilo podjetjem za vstop v nabavno verigo avtomobilskega koncerna Hyundai / Hyundai Motor Manufacturing Czech (Slovenija)

Vabilo podjetjem za vstop v nabavno verigo avtomobilskega koncerna Hyundai / Hyundai Motor Manufacturing Czech (Slovenija)

Vabilo podjetjem za vstop v nabavno verigo avtomobilskega koncerna Hyundai / Hyundai Motor Manufacturing Czech (Slovenija)

07. 03. 2018

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi zainteresirana slovenska podjetja iz avtomobilskega sektorja k posredovanju interesa za vstop v nabavno verigo Hyundai/ Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) oziroma okrepitvi sodelovanja z enim vodilnih proizvajalcev vozil na svetu.

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi zainteresirana slovenska podjetja iz avtomobilskega sektorja k posredovanju interesa za vstop v nabavno verigo Hyundai/ Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) oziroma okrepitvi sodelovanja z enim vodilnih proizvajalcev vozil na svetu.

Predvidoma konec marca ali začetek aprila bomo skupaj s Hyundai/ HMMC organizirali dogodek »Dan slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier's Day)« v Sloveniji ter predstavitve izbranih slovenskih podjetij in proizvodov pred vidnimi predstavniki in nakupnimi odločevalci tega avtomobilskega koncerna.

Hyundai/ Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) želi razširiti svojo mrežo dobaviteljev v Sloveniji, in sicer s proizvodi, ki se nahajajo na seznamu v prilogi. Skladno z nabavno politiko iščejo potencialne dobavitelje, ki lahko ponudijo visoko kvalitetne proizvode (seznam v prilogi) in izpolnjujejo naslednje pogoje, ki so med drugim tudi kriteriji za izbiro:

  • imajo pridobljene pomembnejše certifikate za avtomobilsko industrijo (npr. ISO/ TS 16949 ali IATF, itd.),
  • so globalni dobavitelj z lokalno proizvodnjo v Sloveniji, ali pa lokalni dobavitelj, ki sodeluje z OEM (in je pri tem izkušen dobavitelj).

Prijave: Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da svoj interes potrdite tako, da v angleškem jeziku izpolnite e-prijavnico in priložen vprašalnik ter si s tem zagotovite možnost predstavitve vašega podjetja in proizvodov pred vidnimi predstavniki in  nakupnimi odločevalci Hyundai /HMMC.

Izpolnjeni vprašalnik pošljite do četrtka, 8. marca 2018, na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Na osnovi prejetih vprašalnikov-predstavitev bo Hyundai/ HMMC izbral slovenska podjetja, ki bodo imela priložnost predstavitve na dogodku »Dan slovenskih dobaviteljev«. Z izbranimi podjetji se bomo naknadno dogovorili o načinu in terminu predstavitve podjetja in proizvodov pred vidnimi predstavniki in nakupnimi odločevalci avtomobilskega koncerna.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Mojca Bec Inkret, Tel: (01) 53 09 811, e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Nazaj