Vabilo na zaključni dogodek Podjetna Primorska 2008/09

Vabilo na zaključni dogodek Podjetna Primorska 2008/09

Vabilo na zaključni dogodek Podjetna Primorska 2008/09

21. 05. 2009

Že tretje leto zapored Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d.o.o. (UIP) in Banka Koper d.d. v sodelovanju s Svetom zaupnikov Univerze na Primorskem, z medijskima in drugimi pokrovitelji ter institucijami podpornega okolja organizirata natečaj za najboljši poslovni načrt primorske regije »PODJETNA PRIMORSKA 2008/09«.

Že tretje leto zapored Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d.o.o. (UIP) in Banka Koper d.d. v sodelovanju s Svetom zaupnikov Univerze na Primorskem, z medijskima in drugimi pokrovitelji ter institucijami podpornega okolja organizirata natečaj za najboljši poslovni načrt primorske regije »PODJETNA PRIMORSKA  2008/09«.

Natečaj PODJETNA PRIMORSKA je usmerjen k vzpodbujanju nastanka novih, na nanju temelječih podjetij in prispeva k razvoju podjetništva v primorski regiji. Z letošnjim izvedenim natečajem dokazujemo, da uspešno sledimo našemu poslanstvu, saj povezujemo akademsko sfero z gospodarstvom, s ciljema vzpodbujanja podjetniške kulture in ustanavljanja novih na znanju temelječih podjetij z visoko dodano vrednostjo. 

Natečaj, ki se je začel novembra 2008, bomo sklenili s slavnostno podelitvijo nagrad zmagovalcem natečaja Podjetna Primorska 2008/09 v torek, 26. maja 2009, v Portorožu.

Več o programu dogodka najdete v priloženem vabilu.

Vabilo.pdf

Nazaj