Vabilo na poslovno konferenco ob obisku kitajske gospodarske delegacije iz Ningbo

Vabilo na poslovno konferenco ob obisku kitajske gospodarske delegacije iz Ningbo

Vabilo na poslovno konferenco ob obisku kitajske gospodarske delegacije iz Ningbo

18. 08. 2016

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s partnerji organizira v času od 20. do 25. septembra 2016 povratni obisk kitajske gospodarske delegacije iz Ningbo. V času obiska dne 22. septembra 2016 ste od 10 do 16 ure vabljeni na poslovno konferenco v Unionski dvorani Grand Hotela Union.

SPIRIT Slovenija skupaj z MO Koper, MO Maribor, Mariborsko regionalno razvojno agencijo, občino Ajdovščina, Regionalno razvojno agencijo Severne Primorske, veleposlaništvom Ljudske republike Kitajske ter s podporo  predsednika Državnega sveta Republike Slovenije Mag. Mitje Bervarja organizira povratni obisk gospodarske delegacije iz Ningbo v času od 20. do 25. septembra 2016.

V času obiska v Sloveniji bodo kitajski gospodarstveniki obiskali tudi slovenska podjejta, ki bodo izrazila interes za medsebojno poslovanje, dne 22. septembra 2016 pa bomo organizirali poslovni in investicijski forum v Unionski dvorani Grand Hotela Union na Miklošičevi 1 v Ljubljani s poudarkom na predstavitvah poslovnih in investicijskih priložnosti v Sloveniji in v Ningbo ter na b2b pogovorih med slovenskimi in kitajskimi gospodarstveniki.

Program poslovne in investicijske konference:

10.00 – 10.45

Registracija udeležencev poslovne konference pred Unionsko dvorano Grand Hotela Union na Miklošičevi 1 v Ljubljani

11.00 – 11.30

Pozdravni nagovori

11.30 – 12.30

Predstavitve

12.30 – 14.00

Kosilo

14.00 – 16.00

B2B pogovori med podjetji iz Slovenije in Kitajske (asistenca slovensko – kitajsko)

Zgotovljeno bo simultano prevajanje, slovensko - kitajsko.

Vabljena vsa zainteresirana slovenska podjetja s področja kovinsko – predelovalne industrije, avtomobilske industrije, elektro in elektrotehnične industrije, strojno - predelovalne industrije, podjetja s področja informacijsko – komunikacijske tehnologije, visoko tehnološko napredna podjetja.

Prijave sprejemamo do 7. septembra 2016 na elektronski naslov tanja.drobnic@spiritslovenia.si. Ob prijavi posredujte krajšo predstavitev vašega podjetja in produkta (storitve) v angleščini ter katero kitajsko podjetje iz priloženega seznama vas zanima. Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki 01 589 18 94. Ob prijavi pošljite tudi fotografijo formata 4,5 x 3,5 cm v elektronski obliki, saj bomo urejali akreditacije za udeležence poslovnega dogodka.

Seznam članov delegacije in podjetij:

Nazaj