Vabilo k prijavi inovacij za nastop na 4. Slovenskem forumu inovacij

Vabilo k prijavi inovacij za nastop na 4. Slovenskem forumu inovacij

Vabilo k prijavi inovacij za nastop na 4. Slovenskem forumu inovacij

09. 10. 2009

Prijavite svoje inovacije, izume, izboljšave, inovativne podjetniške ideje,... in se uvrstite v izbor 15 najbolje ocenjenih inovacij podjetij oz. 15 najbolje ocenjenih inovacij raziskovalno-razvojnih institucij ali drugih institucij in posameznikov!

Inovacije, izumi in napredek na vseh področjih delovanja človeštva so odločilno prispevali k družbi, kot jo poznamo danes. Smo dosegli limit? Limitov enostavno ni, napredek je neizbežen!

Javna agencija Republike Slovenije s finančno podporo Ministrstva za gospodarstvo vas vabi, da prijavite svoje inovacije, izume, izboljšave, inovativne podjetniške ideje,... in se uvrstite v izbor 15 najbolje ocenjenih  inovacij podjetij oz. 15 najbolje ocenjenih inovacij raziskovalno-razvojnih institucij ali drugih institucij in posameznikov! Predstavili se boste na 4. Slovenskem forumu inovacij ter v katalogu slovenskih inovacij za leto 2009. Najboljšim iz vsake kategorije bo omogočeno sodelovanje na podjetniških izborih v Sloveniji in v tujini.

Vabimo posameznike ali skupine posameznikov, mala in srednja podjetja, velika podjetja ali raziskovalno-razvojne institucije, mlade raziskovalce (s statusom), študente in dijake. Še posebej letos vabimo inovatorke, lastnice inovativnih podjetij. Vsebina prijav naj bo povezana z novimi tehnologijami in njihovo koristno uporabo.

Želite pridobiti investicijo? Potrebujete strokovno pomoč? Ste inovativni? Predstavite svoje inovacije strokovni in splošni javnosti na Slovenskem forumu inovacij 1. in 2. decembra 2009.

Rok za oddajo prijave inovacij je 23. OKTOBER 2009. Na tej povezavi najdete več informacij o pogojih za prijavo in prijavnih obrazcih. 

Nazaj