Startup vikend Slovenija (od 4. do 6. aprila 2014)

Startup vikend Slovenija (od 4. do 6. aprila 2014)

Startup vikend Slovenija (od 4. do 6. aprila 2014)

12. 03. 2014

Povečaj možnosti kariernega uspeha ali realiziraj svojo idejo v samo enem vikendu! Izkoristi vsa nova znanja, ki se ti ponujajo, saj so le-ta ključ k tvoji svetlejši in uspešnejši prihodnosti! Študentski Startup vikend bo potekal v petih krajih po Sloveniji, od 4. do 6. aprila 2014.

Povečaj možnosti kariernega uspeha ali realiziraj svojo idejo v samo enem vikendu! Izkoristi vsa nova znanja, ki se ti ponujajo, saj so le-ta ključ k tvoji svetlejši in uspešnejši prihodnosti!

Imaš podjetniške ambicije? Imaš dobre ideje? Ponujajo ti izjemno priložnost, da spoznaš kako poteka razvoj poslovne ideje in njena realizacija v praksi. Zato pridi na študentski Startup vikend, ki bo potekal v petih krajih po Sloveniji, od 4. do 6. aprila 2014 in razvijaj veščine, ki so danes nujno potrebne za tvoj karierni uspeh!

Pridobil boš praktične podjetniške veščine, od prodajanja, nastopanja, mreženja do vodenja, kadrovanja, pogajanja, in še mnogo več! Vse, kar po svetovnih in domačih raziskavah potrebuješ danes za svoj osebni in karierni razvoj!

Startup Weekend je intenziven podjetniško-zabaven vikend, na katerem ekipe sestavljene iz študentov različnih fakultet, tekmujejo v tem, kdo bo v izjemno kratkem času, ustvaril boljši prototip oziroma poslovni model podjetja po najsodobnejših metodologijah (»d.school«, »lean startup« in »business model generation«) in ga tudi preveril na trgu.

V novembru 2013 se je Startup weekenda udeležilo več kot 380 študentov po Sloveniji, ki so pod mentorstvom uspešnih poslovnežev pridobili praktična znanja in naredili korak k svojemu kariernemu uspehu. SEDAJ SI NA VRSTI TI!

Z udeležbo boš pridobil/a:

  • nove karierne priložnosti
  • konkretna poslovna in podjetniška znanja
  • druženje s somišljeniki in uspešnimi podjetniki
  • prenočišče, hrano in noro vzdušje

Pohiti s prijavo, število mest je omejeno. Rok za oddajo prijavnice je 25. marec 2014!

Dodatne informacije in prijave

Izvedbo projekta sta omogočila Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Nazaj