Splet informacij in priložnosti za izvoznike: www.izvoznookno.si

Splet informacij in priložnosti za izvoznike: www.izvoznookno.si

Splet informacij in priložnosti za izvoznike: www.izvoznookno.si

07. 10. 2019

Vir in informacije: Javna agencija SPIRIT Slovenija, www.spiritslovenia.si

Javna agencija SPIRIT Slovenija izvaja vrsto aktivnosti, ki slovenskim izvoznikom omogočajo lažje in učinkovitejše poslovanje v tujini.

Na spletnem portalu za slovenske izvoznike: www.izvoznookno.si vam zagotavljamo aktualne informacije o izvoznih trgih in priložnostih. Preko mreže ekonomskih svetovalcev in slovenskih poslovnih klubov v tujini nudimo nasvete in pomoč pri poslovanju na tujih trgih.

V okviru programov usposabljanja za mednarodno poslovanje vas opremimo z znanjem in veščinami, s katerimi pripravite in uresničite izvozno strategijo.

Na sejmih, b2b dogodkih, dnevih dobaviteljev in gospodarskih delegacijah vam ponujamo možnost, da se predstavite pravim poslovnim partnerjem in pridete do pravih poslovnih kontaktov.

finančnimi spodbudami se lahko ugodneje predstavite na sejmih, digitalizirate in transformirate poslovanje vašega podjetja, okrepite trženje vaše blagovne znamke v tujini in se s poslovnimi partnerji na tujih trgih predstavite uspešneje.

Vse informacije o storitvah za slovenske izvoznike najdete na spletnem portalu: www.izvoznookno.si, kjer se lahko prijavite na brezplačno obveščanje o aktualnih novicah s tujih trgov, dogodkih in finančnih spodbudah javne agencije SPIRIT Slovenija ali nas kontaktirate na e-naslov: izvoznookno@spiritslovenia.si.

Nazaj