SPIRIT-ove počitnice podjetnosti

SPIRIT-ove počitnice podjetnosti

SPIRIT-ove počitnice podjetnosti

20. 10. 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi dijake, željne druženja, iskanja kreativnih in inovativnih rešitev, da se nam pridružite na SPIRIT-ovih počitnicah podjetnosti.

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi dijake, željne druženja, iskanja kreativnih in inovativnih rešitev, da se nam pridružite na SPIRIT-ovih počitnicah podjetnosti.

SPIRIT-ove počitnice podjetnosti bodo potekale od ponedeljka, 26. oktobra 2015 s pričetkom ob 11. uri in se zaključile v četrtek, 29. oktobra 2015 ob 15. uri na treh različnih lokacijah.

Program SPIRIT-ovih počitnic podjetnosti

Lokacije SPIRIT-ovih počitnic podjetnosti:

  • Mc Hostel Brežice, Gubčeva 10a, Brežice
  • Mladinski hotel Velenje, Efenkova 61a, Velenje
  • Dijaški dom Murska Sobota, Tomšičeva ulica 15, Murska Sobota

Program bodo mentorji izvajali s skupinami po cca. 20 udeležencev in sicer po dve skupini na lokacijo.

Udeleženci bodo v okviru programa pridobivali izkušnje, znanja in nadgrajevali kompetence.

PRILOŽNOST ZA DRUŽENJE IN SPOZNAVANJE

Imeli boste edinstveno priložnost, da se nekaj dni družite s sovrstniki, ki si želijo izzivov in osebnega razvoja, in spoznavate med seboj. Program je namenoma sestavljen tako, da bo dovolj časa tako za druženje kot tudi iskanje idej za skupne projekte in reševanje inovativnih in kreativnih nalog.

MOJA PRVA POSLOVNA IDEJA

Na SPIRITovih počitnicah podjetnosti vas bodo izkušeni mentorji vodili skozi proces ustvarjanja in preverjanja vaše poslovne ideje. Tudi če še nimate lastne poslovne ideje ali pa je ta šele v zametkih, boste skupaj z mentorji vaše koncepte razdelali in začrtali naslednje korake za realizacijo poslovne ideje.

Sledili bomo metodi za generiranje idej in iskanje rešitev poslovnih izzivov, ki jo imenujemo prototipiranje. To je pristop, ki se postavlja v kožo uporabnika, obenem pa izhaja iz izhodišča, da je potrebno vsako idejo preveriti na trgu. To metodo s pridom uporabljajo v najuspešnejših svetovnih podjetjih.

Stroški programa

Za udeležence SPIRIT-ovih počitnic podjetnosti je nastanitev, prehrana in izvajanje programa v okviru programa brezplačna.

Za prihod in odhod udeležencev na posamezno lokacijo poskrbijo udeleženci oziroma njihovi starši sami.

DODATNE INFORMACIJE

Za več informacij se lahko obrnete na izzivimladim@spiritslovenia.si ali na telefonsko številko: (01) 58 91 883.

SPIRIT-ove počitnice podjetnosti izvaja Javna agencija SPIRIT Slovenija s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo v okviru programa Spodbujanje ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti med mladimi.

Nazaj