Slovensko podjetje med najboljšimi v Evropi

Slovensko podjetje med najboljšimi v Evropi

Slovensko podjetje med najboljšimi v Evropi

07. 04. 2009

Podjetje Intera d.o.o., pridruženi član Tehnološkega parka Ljubljana, ki je del subvencioniranega inovativnega okolja JAPTI, je proglašeno za zmagovalca Red Herring 100 Europe za leto 2009.

Podjetje Intera d.o.o., pridruženi član Tehnološkega parka Ljubljana, ki je del subvencioniranega inovativnega okolja JAPTI, je proglašeno za zmagovalca Red Herring 100 Europe za leto 2009. Podjetje se je uvrstilo tudi med 10 najinovativnejših podjetij Slovenskega foruma inovacij.

Red Herring 100 Europe je nagrada, ki jo vsako leto podelijo stotim najboljšim zasebnim tehnološkim podjetjem z območja EMEA (Evropa, Srednji vzhod in Afrika). Družba Intera d.o.o. se je med zmagovalna podjetja uvrstila po predstavitvi pred strokovno komisijo sestavljeno iz investitorjev, uspešnih managerjev in drugih finančnih strokovnjakov.

Komisija je ocenila vizijo podjetja in inovativnost Interinega izdelka Intrix. Storitev Intrix ponuja podjetjem in njenim uporabnikom prijazno in prilagodljivo delovno okolje. Storitev podjetja lahko uporabljajo kot orodje pri vodenju projektov, pri prodajnih in marketinških aktivnostih, notranjem sodelovanju med zaposlenimi in izmenjavi informacij ali pri integraciji različnih aplikacij v en uporabniku prijazen in na spletu delujoč uporabniški vmesnik.

V letošnji izbor tekmovanja se je uvrstilo prek 200 zasebnih podjetja, ki so bila ocenjena s pomočjo natančne analize finančnih podatkov in ostalih kriterijev, ki vključujejo vodstveno kvaliteto, izvrševanje strategije, vlaganju v raziskave, možnostih globalne rasti itd. Seznami najboljših zasebnih podjetij so pomemben del revije Red Herring in njene tradicije iskanja novih inovativnih tehnoloških podjetij in podjetnikov. Uredniki revije Red Herring so že v začetku opazili podjetja, kot so Google, eBay, Skype itd. in jih napovedali kot vodilne na področju sprememb našega življenja in poslovanja v prihodnosti.

Vir: Tehnološki park Ljubljana

 

 

Nazaj