Skupna predstavitev slovenskih podjetij pod okriljem JAPTI na sejmu IBA 2012 v Münchnu

Skupna predstavitev slovenskih podjetij pod okriljem JAPTI na sejmu IBA 2012 v Münchnu

Skupna predstavitev slovenskih podjetij pod okriljem JAPTI na sejmu IBA 2012 v Münchnu

14. 09. 2012

JAPTI organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBA, ki bo med 16. in 21. septembrom 2012 potekal v Münchnu v Nemčiji.

JAPTI organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBA, ki bo med 16. in 21. septembrom 2012 potekal v Münchnu v Nemčiji. Na sejmu, ki se uvršča med vodilne svetovne strokovne sejme pekarske industrije in slaščičarstva se bo pod okriljem JAPTI predstavilo pet slovenskih podjetij.

Sejem IBA 2012, ki se odvija vsako tretje leto, je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja pekarske industrije in slaščičarstva. Na sejmu se predstavljajo oprema in stroji za pekarstvo, peči, oprema za pakiranje in procesiranje pekarskih izdelkov, surovine za pekarstvo, sestavine in tehnologije za obdelavo testa, merilne naprave in inštrumenti, oprema za hlajenje in prezračevanje in sorodni izdelki.  V letu 2009 se je na sejmu predstavilo 1.079 razstavljavcev iz 55 držav, obiskalo pa ga je več kot 81.000 obiskovalcev.

JAPTI je sredi junija letos objavil javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na omenjenem sejmu. Tako bo na skupinski stojnici pod okriljem JAPTI, ki je v hali A5 in obsega 158 m2 razstavne površine, svoje izdelke predstavilo 5 slovenskih podjetij.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.iba.de.

***

Zaradi izjemnega interesa in zadovoljstva slovenskih podjetij s skupinskimi predstavitvami slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini, je JAPTI julija letos objavil vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2013. Ta bo podlaga za pripravo programa JAPTI za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2013. JAPTI predloge zbira še do petka, 28. septembra 2012.

***

Nazaj